Wymiana klocków i naprawa błotnika (2) Facet konkretny, porządny i uczciwy, takich zakładów jak najwięcej, polecam... Kasia S Profesjinalizm potwierdzony po raz kolejny. (2) Już dwukrotnie korzystałem z usług blacharsko-lakierniczych . Czajkowskich. W... GR Mazda 6 (2) Do zrobienia miałem nadkola w Mazdzie 6. Otrzymałem profesjonalną opinię,... Maciek
POLECAM ! (2) zdecydowanie polecam, usługa lakierowania wykonana b starannie, nie widać... Monika Malowanie (2) Zdecydowanie polecam, najlepszy lakiernik z jakim miałem do czynienia,... Mirek 300c Już weim do kogo się zwrócić nast. razem, gdy będę w Gdyni! (2) Bardzo porządna firma, co do tego nie ma dwóch zdań. Rzetelnie, przede... Rafał, polonez polecam w 100% (2) Jakość i czas wykonania usługi pierwsza klasa. Samochód wygląda po malowaniu... Monika Polecam! corolla lat 14 jak nowa (2) POLECAM!!! ze znanych mi warsztatów ten jako jedyny mogę z czystym sercem... Małgosia Polecam (2) Szybko, sprawnie i SZYBKO;) polecam Asia Gorąco Polecam ! ! ! (2) Usługa wykonana szybko, fachwo, malowanie pierwsza klasa i co najwazniejsze... Golf V POLECAM (1) Jakość wykonania usługi na najwyższym poziomie, elementy zostały elegancko... tomsin Pełen profesjonalizm (2) Robiłem u nich dwa samochody. Za każdym razem lakier dobrany w 100%, nie... Paweł Lusterko (2) Klik i wszystko działa a już szykowałam kasę na nowe Ten SZEF to ma czar... Aga Audi szczerze polecam (2) Naprawa samochodu została wykonana szybko, sprawnie i terminowo. Na robionych... Andrzej Polecam! (2) Wszystko super! Bardzo fachowa i miła obsługa, po kilku minutach dowiedziałem... Grzechu Szczerze polecam! (2) Polecam usługi firmy Auto Service ~CAR~ Czajkowski. Samochód po wypadku... Michał POLECAM! (2) Warsztat na bardzo wysokim poziomie. Fachowa ocena sytuacji sprawia, że nie... bartek Polecam (2) Same pozytywy. Miałam do lakierowania boki auta,małe odpryski i resztki... Kasia zadowolony (2) Wszystko jak w szwajcarskim zegarku. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego... wojtek Zadowolony Klient (2) Po oddaniu do naprawy otrzymałem ekspresową wycenę, fachową poradę w zakresie... Marcin (Witomino)