Bardzo polecam!!! (2) Bardzo polecam ten Zakład. Świetna i uczciwa obsługa, konkretne i jasne... Michał M polecam (2) Szybka pomoc drogowa, gdy potrzebowałam pomocy na drodze. Jeszcze raz... Bella Elżbieta - opinia (2) Jestem w 100% zadowolona z pracy wykonanej przy moim Citroenie. Realizacja,... Elżbieta
Toyota Avensis T25 (2) Pełen profesjonalizm:zderzak spasowany, polakierowany, nie widać na nim jego... pj NAJLEPSZY (2) Mój czerwony ukochany "bączek" suzuki swift, po wielu złych doświadczeniach... Monika POLECAM !! (2) Witam, chciałbym podziękować za naprawę mojego samochodu- Mazdy 6. Przez rok... Marcin Chyba jeden z najlepszych błacharzo- lakierników w 3miescie (2) Do warsztatu trafiłem poprzez portal 3miasto i duża ilość pozytywnych... Artur warsztat godny polecenia! (2) Przyznam, ze usługa została wykonana solidnie. Na czas naprawy dostałem auto... Vektrowy Polecam warsztat (2) Gorąco polecam warsztat. Naprawiałem próg w golfie i zrobili świetnie. Bez... Przemas Godny polecenia warsztat (2) jak dla mnie pełna profeska. Lakierowanie zrealizowane bardzo szybko i... Automobil naprawa blacharsko-lakiernicza (2) Z całą odpowiedzialnością polecam Auto Servis Car Czajkowski. Jakość i... Krzysztof Naumowicz polecam! (2) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana usługa za dobrą cenę. Pozdrawiam! Jarek - Corsa adam Tuttkowski - opinia (2) naprawiałem tu autko ,mimo wielu samochodów w warsztacie auto naprawiono... adam Tuttkowski Polecam! (2) Profesjonalny warsztat i obsługa. Wysoka jakość za rozsądną cenę. Po... Jarek Porządna firma (2) Naprawiałem samochod po stłuczce - wymiana i lakierowanie. Rozsądne... Alek Polecam!! (2) Z usług Auto Service CAR korzystałem dwa razy, do zrobienia miałem cały boku... Piotr sto razy tak (2) Super warsztat. Malowanie na 5. Naprawa auta w niewiarygodnie krótkim czasie.... mare Milena - opinia (2) Zdecydowanie polecam ten warsztat. Fachowa, solidna pomoc w naprawach.... Milena Polecam! (2) Solidnie i fachowo wykonana naprawa po kolizyjna, bardzo dobry kontakt z... Janek Zygmunt - opinia (2) Obsługa bardzo sympatyczna i fachowa, ceny bardzo przystępne. Naprawdę godne... Zygmunt