Dorota

Fryzjerzy

Gdynia, al. Zwycięstwa 256

koloryzacja (1) Trafiłam do salonu Dorota w Klifie z przypadku,trafiłam do Pani... brunetka Super salon,,Dorota" w Klifie (2) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie ...miła obsługa super... mikela Tragedia przez duże T (1) Witam. W zeszłym tygodniu jak to kobieta obudziłam się z zamiarem poprawy... Magda S
męskie strzyżenie (1) byłem 2 razy i więcej nie będę ,raz całą glowe przejechali maszynką a miało... On36 Zawsze zadowolona (2) Doceniam zaangażowanie i świetne pomysły pani Liwii odnośnie kolorów , jestem... Marta nie idźcie na rozjaśnianie (1) masakra, miałam odrosty , rozjaśnino odrost i farbę położono tylko na odrost,... rycząca do dziś xxx (2) Zgadzam się, że Pani w recepcji niestety nabija jak chce. 70zl za ścinanie... xxx Ola - opinia (2) Miałam ochotę na zmianę fryzury lecz bez ścinania włosów z długości. Prosiłam... Ola pani Ewa z salonu Dorota (1) poszukuje namiarów na fryzjerke p.Ewe z salonu Dorota w Klifie. byłam w lipcu... user_137693337444 Pani Ewa (2) Pani Ewa strzyze mnie juz od ponad 10 lat i bardzo dobrze rozumie czego... Joanna super (2) Byem wraz z malrzonka w salonie dorota klif.I bylem bardzo zadowolony z... max Niby prostabfryzura (1) Odwiedziłam zakład w nadziei że ktoś umie ściąć prosto grzywkę, niestety... Kient popsuło sie (1) swego czasu byłam stała klientką tego salonu, jednak od jakichś trzech lat... dawna stala klientka Gorąco polecam Pana Kamila!! (1) Jestem klientką Pana Kamila od kilku miesięcy, za każdym razem po wizycie w... Agnieszka Pochwała (1) Witam serdecznie, chciałbym pozdrowić i podziękować Panu Kamilowi, że tak... Bartek super salon (1) bylam u p.Kamila juz kilka razy za pierwszym razem sie balam prosilam by... ania Kamil to PARTACZ (1) Zniszczy i spalil l mi wlosy ,ze niestety musialam obciac na krotkie. Nie ma... Justyna POLECAM (1) Ten pan to zapewne ten sam ktory zamienił moje szare i nudne włosy w piekne... ANULKA Dobrze (2) Skorzystałam z modelowania średnich wlosow. Jestem bardzo zadowolona,... Ania super salon (2) jestemstala klienka salonow ,,moja cala rodzina oraz przyjaciele kraza po... lucja