Katarzyna - ocena (1) 13/01/25 miałam deep plane face lift wykonaną przez dr Karolinę Kondej, nie... Katarzyna Wiola - ocena (1) Szczerze Polecam cudowną Doktor Karolinę Kondej - tworzy magie i spełnia... Wiola Krystyna - ocena (1) W marcu 2025 miałam wykonany przez Panią dr Karolinę Kondej mini lifting... Krystyna
Zaneta - ocena (1) Jestem po operacji zmniejszenia biustu przez dok.Kondej.Od samego początku... Zaneta Monika - ocena (1) Dziękuję za piękną pracę dr Kondej, nad plastyką biustu. Zabieg odbył się w... Monika Joanna - ocena (1) Około dwa miesiące temu miałam przeprowadzoną odwrócona plastykę powiek z... Joanna Natalia - ocena (1) U dr Kondej miałam operację czubka nosa. Jestem bardzo zadowolona. To moja... Natalia Irena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z liftingu szyi i dolnej części twarzy.Pani doktor... Irena Ewa - ocena (1) Jestem po korekcie powiek dolnych zabieg udał się i jestem bardzo zadowolona... Ewa Maria - ocena (1) Jestem bardzo szczęśliwa,że zdecydowałam się na zabieg liftu twarzy u... Maria Karolina - opinia (1) Dr. Kondej wykonała u mnie korektę uszu. Zabieg przeszedł bez komplikacji... Karolina Natalia - opinia (2) W marcu powiększałam biust u dr Kondej, jestem 2 miesiące po operacji i muszę... Natalia Patrycja - opinia (2) Długo zastanawiałam się nad wyborem lekarza do operacji powiększenia biustu,... Patrycja Kasia - opinia (1) W październiku miałam korektę opadającej powieki. Od pierwszej wizyty cudowny... Kasia Agnieszka - opinia (2) Polecam Panią doktor w 100%. Bardzo długo zwlekałam z zabiegiem korekty uszu,... Agnieszka Marzena - opinia (1) W Grudniu 2022 roku miałam operację plastyki brzucha, mimo że na pełne efekty... Marzena Katarzyna Tarańczuk - opinia (2) W listopadzie miałam zrobiony mini lift twarzy i szyi.Sam zabieg bezbolesny,... Katarzyna Tarańczuk G. - opinia (1) Zachęcam do skorzystania z wiedzy i umiejętności Pani dr Kondej. Pani doktor... G. Magdalena - opinia (2) Najwyższy profesjonalizm, olbrzymia empatia i uśmiech na twarzy:) Efekty... Magdalena Kasia - opinia (1) Lekarz z najlepszym wyczuciem swojej profesji, który wie co robi i mówi.... Kasia