Korekta nosa (2) Gorąco polecam dr Kondej !!! Jest to świetna specjalistka z zakresu chirurgii... Krzysztof polecam! (1) Pani Doktor Kondej jest po prostu wybitna w swojej specjalizacji. W maju... Alicja Przeszczep tkanki tłuszczowej (1) Super profesjonalnie. Wspaniały efekt. Sam zabieg był dla mnie bardzo... Agnieszka
lifting twarzy, liposukcja podbródka - 10 lat w 2,5 godziny ;-) (2) Dwa miesiące temu poddałam się zabiegowi liftingu twarzy, u Pani Dr Kondej.... odmieniona Dr. Kondej odmieniła moje życie (2) Bardzo długo szukałam, odpowiedniego specjalisty. Jeździłam wręcz po Polsce... Katarzyna Korekta płatków uszu (1) Dr Kondej dokonała u mnie korekty płatków uszu. Bezboleśnie, profesjonalnie i... Lena plastyka powiek - rok po zabiegu (1) Jestem rok po zabiegu, w mojej ocenie nic się nie zmieniło, jestem naprawdę... Ela K bardzo rzetelnie (1) Chciałabym szczerze polecić wizytę u dr Kondej. Tak sympatycznego lekarza,... housebalami Plastyka nosa i ust (2) Usta, a właściwie górna warga i nos od zawsze były moim ogromnym kompleksem.... Dominika Korekta uszu (1) Pod koniec lipca miałam przeprowadzoną korektę uszu u Dr. Kondej. Jestem... Justyna korekcja powiek (1) Od 8 lat mieszkam w Anglii wiec opinii o Dr. Kondej musialam szukac w... beata Upragniona operacja nosa (4) Jestem 2 miesiące po wymarzonej operacji mojego kulfona :) Od kiedy pamiętam,... Ola Korekcja opadających powiek (2) Opadające powieki od zawsze były moim kompleksem, aż pewnego dnia dojrzałam... Ania Korekta ucha (1) Byłam wcześniej na konsultacji u innego chirurga, lecz nie wzbudził mojego... diana Plastyka powiek,lft brwi (1) Pani Doktor jest bardzo konkretna osoba, ogromne doświadczenie i wiedza... Ela Korekcja uszu (2) Minęły prawie 2 miesiące od zabiegu korekcji uszu. Jestem zachwycona zarówno... Kasia Kwas hialuronowy - twarz (2) Długo zwlekałam z podjęciem decyzji o wstrzyknięciu kwasu hialuronowego w... kobieta Całkowita operacja nosa (1) Już po wstępnej konsultacji nie miałam złudzeń, że dobrze wybrałam decydując... Tonia Plastyka powiek (2) Gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję o poddaniu się zabiegowi plastyki... Ania Gorąco polecam! Plastyka powiek i brwi. (2) Przez wiele lat zastanawiałam się nad usunięciem nadmiaru skóry z... Iwona