Korekta uszu (2) Dwa miesiące od korekty uszu mogę stwierdzić że mimo wielu obaw była to... Paula Korekcja uszu (1) Szczerze polecam dr Karolinę Kondej! To naprawdę wspaniały lekarz,... Jowita 100% zadowolenia (3) Profesjonalna, miła obsługa. Zminimalizowany stres dzięki odpowiedniemu... BR
Chirurgia plastyczna powiek (1) Pani Doktor w bardzo profesjonalny sposób podchodzi do pacjentów, ma... Doris Usunięcie znamienia (1) Przeszłam zabieg usunięcia pieprzyka z płatka nosa. Jedyny niepokój... Natalia Plastyka powiek (1) Gorąco polecam dr Kondej, jej opanowanie i fachowość. Zabieg był... Zadowolona pacjentka Operacja powiększenia piersi (2) Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor idealnie dobrała rozmiar biustu do... Ola Polecam dr Karolinę Kondej (1) Polecam , niesamowita precyzja, doskonałe fachowe porady, przesympatyczna... Hanka Korekta uszu (1) Witam, w styczniu 2017 Pani dr. Karolina Kondej przeprowadziła zabieg korekty... Magdalena Plastyka gornych powiek (1) Polecam - zabieg przeprowadzony bezbolesnie i precyzyjnie w milej... Anita Plastyka piersi (2) Zbyt mało słów jest aby w pełni wyrazić jak świetnym i cudownym chirurgiem... Izabela Abdominoplastyka + liposukcja (1) Gorąco polecam panią doktor Karolinę. Poszukiwałam kogoś kto pracuje z... Agnieszka POLECAM!!! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam gabinet dr. Kondej. Pierwszy raz... Magda Korekcja powiek i inne zabiegi polecam !!!!! (1) Wspaniała osoba. Wysłucha ,porozmawia,doradzi.Pierwszym razem byłam... Asia Polecam!!! (1) Dr Kondej - cudowna kobieta, super kontakt i profesjonalizm. Pani doktor... Ania S... Plastyka górnych powiek (1) POLECAM zabieg przeprowadzony precyzyjnie, bezbolesnie w przemiłej atmosferze... Hanka Korekcja powiek górnych- polecam! (1) Na początku roku zdecydowałam się na korekcję górnych powiek. Wybór lekarza... Beata Usunięcie znamion (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta, doktor Kondej rzeczowo i z... Dorota Usuwanie znamion, pieprzyków. (1) Od lat przeszkadzały mi spore pieprzyki i znamiona w okolicy oczu, na szyi i... Edyta Plastyka powiek górnych (1) Do korekty górnych powiek przymierzałam się od wielu lat, w końcu udało mi... Ewa