Weronika - opinia (1) Współpracujemy już 8 miesięcy Estate zarządza naszymi dwoma mieszkaniami.... Weronika Franciszek - opinia (1) Zleciłem zarządzanie moim mieszkaniem inwestycyjnym. Po kilku nieprzyjemnych... Franciszek Aldona St. - opinia (1) Wynajęli mój lokal ekspresowo, jak komuś zależy na czasie to z pewnością... Aldona St.
Justyna - opinia (1) Polecam, biuro rzetelne, Pan Paweł bardzo konkretny i odpowiedzialny.... Justyna Olaf - opinia (1) Pani Katarzyna niezastąpiona, to już moja trzecia transakcja z biurem i... Olaf Agata - opinia (1) Szybka pomoc przy wynajmie naszego mieszkania, wydawało się, że będzie długo... Agata Agata W. - opinia (1) Doskonałe podejście do klienta. Początkowo zleciliśmy wynajem naszego jednego... Agata W. Damian - opinia (1) Wszystko świetnie! Zleciłem wynajem mojego mieszkania (po wielu przygodach z... Damian Weronika - opinia (1) Świetna jakość obsługi, zawsze jak trzeba są do dyspozycji, pomocni. Polecamy! Weronika Aldona - opinia (1) Jak najbardziej polecam, wsparcie przy zakupie naszego pierwszego mieszkania... Aldona Wiktor M. - opinia (1) Sprzedaliśmy z biurem dwie działki, przy obu transakcjach towarzyszył nam P.... Wiktor M. Daniel - opinia (1) Polecam Panią Kasię, świetny doradca, bardzo empatyczna i konkretna osoba Daniel Agata - opinia (1) Pani Kasia to idealny doradca, przeprowadziła nas przez kupno naszego... Agata Magdalena - opinia (1) Doskonała pomoc przy sprzedaży domu, jakość obsługi 10/10 Magdalena Małgorzata Stogowska - opinia (1) Bardzo polecam Estate Polska oraz Pana Pawła, z którym miałam okazję... Małgorzata Stogowska Michał D. - opinia (1) Zależało nam na szybkiej sprzedaży naszego mieszkania, zwróciliśmy się do... Michał D. Karol - opinia (1) Całość współpracy przebiegła wzorowo, polecam firmę Estate Karol Anna - opinia (1) Próbowaliśmy sprzedać działkę, jednak nieskutecznie, w końcu znajomy polecił... Anna Aldona - opinia (1) Miło, sprawnie i na temat. Super! Będę polecać dalej Aldona Sabina - opinia (1) Skuteczni i pomocni, kupowaliśmy nasze pierwsze mieszkanie i Estate we... Sabina