Zenon - opinia (1) Dzięki nim dostałem większą cenę za nieruchomość niż przy samodzielnych... Zenon Malgorzta - opinia (1) Mają świetnych negocjatorów, więc jeśli chcecie sprzedać nieruchomość to... Malgorzta Mariusz K - opinia (1) Potrafią jakimś cudem wyszukać mieszkanie do wynajęcia o określonych... Mariusz K
Jozef - opinia (1) Pod kontem formalnym i know how wynajmu to wzorowo. Na życzenie wyszukują... Jozef Paweł - opinia (1) Płynny wynajem leci przez nich, więc jeżeli macie nieruchomości do... Paweł Bartosz - opinia (1) Proponują właścicielom mieszkań na wynajem sensowne warunki. Do tego... Bartosz Marek Nowak - opinia (1) Nie spodziewałem się, że właśnie mieszkanie tak szybko sprzedam, więc... Marek Nowak Jakub - opinia (1) Nie ma problemów z wpłatami najemców i nie trzeba się martwić o przekazanie... Jakub Roman - opinia (1) W Trójmieście i okolicach najlepsza agencja wynajmu nieruchomości. Nie ma... Roman Kamil - opinia (1) Jedyne biuro przez które udaje mi się wogole coś sprzedać. Polecam z czystym... Kamil Wancel - opinia (1) Odkąd przez nich wynajmują nieruchomość mam spokój, a to najważniejsze.... Wancel Natalia - opinia (1) Mają doskonałe wyniki sprzedażowe na rynku nieruchomości, a biorąc pod uwagę... Natalia Adam - opinia (1) Ciekawe mieszkania, właśnie nad jednym się zastanawiam mocno, a podstępnym... Adam Marek - opinia (1) Szybko sprzedali moja nieruchomość, właściwie w niecały kwartał, więc... Marek Kamil - opinia (1) Prezentacja mieszkania już dużo mówi o marce, bo podchodzą uczciwie do... Kamil Marek - opinia (1) Jedyne biuro, przez które udaje się w ogóle coś sprzedać. Polecam Marek Marta - opinia (1) Jedyne biuro któremu warto powierzyć swoje mieszkania pod opiekę. Marta Robert - opinia (1) Polecam z całego serca, nie mam zastrzeżeń. Wszystko poprowadzone wzorowo! Robert Magda - opinia (1) Z wielką przyjemność polecam współpracę z Panią Katarzyną Palus.... Magda Tomasz A - opinia (1) Mielismy przyjemnosc poznac Pania Katarzyne Rutkowska. Jesli szukasz agenta... Tomasz A