Mateusz - opinia (1) Już od kilku lat wynajmuję mieszkanie - jako właściciel zleciłem to Estate.... Mateusz Zofia - opinia (1) Przy sprzedaży mojego domu nie musiałam obić nic. Firma przygotowała ofertę,... Zofia Anna W. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt z agentem nieruchomości. Wszystko na... Anna W.
Julia - opinia (1) Korzystałam z usług tego biura juz kilka razy i zawsze jestem zadowolona.... Julia Anna B. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, maksimum zadowolenia :) Na pewno polecę dalej Anna B. Tomasz U. - opinia (1) Dobre biuro nieruchomości, mają sporą ofertę z rynku trójmiejskiego, ludzie... Tomasz U. Katarzyna - opinia (1) Współpracowaliśmy z mężem z wieloma biurami. Żadna z pań pośredniczek nie... Katarzyna Grzegorz - opinia (1) Szybko sprawnie i na temat! Polecam każdemu serdecznie !! Grzegorz Bartosz - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Transakcja przeprowadzania w 200% bezproblemowo dzięki... Bartosz Waldemar - opinia (1) Postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie w Trójmieście. Wszystkie działania... Waldemar Anna - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Współpraca... Anna Iwona - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estate Nieruchomości. Dziękuję za kompleksową... Iwona Wiktor - opinia (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Wiktor Adam J. - opinia (1) Godna polecenia firma, usługa została wykonana kompleksowo, zgodnie z moimi... Adam J. Michał - opinia (1) Polecam w 100%. Sprawnie, bezproblemowo i bardzo rzetelnie przeprowadzona... Michał Tomasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm wykonania usługi (zakup mieszkania i kredyt hipoteczny... Tomasz Franek - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Biuro... Franek Daniel - opinia (1) Reprezentujący nas agent bardzo kompetentny, życzliwy, cierpliwy! i umiejący... Daniel Sabina - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na pomoc biura przy zakupie naszego wymarzonego... Sabina Julia - opinia (1) Wszystko w porządku. Usługa (sprzedaż mieszkania) wykonana bardzo... Julia