Iza - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Pan Paweł wzorowo przeprowadził transakcje choć... Iza KG - opinia (1) Miałam kontakt z wieloma pośrednikami, ale w życiu nie spotkałam nikogo... KG Marzena - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z panem Pawłem. Pomógł bardzo... Marzena
Edward - opinia (1) W marcu 2021 korzystałem z usług Waszego Biura przy zakupie mieszkania i... Edward Jakub - opinia (1) Polecam, profesjonalna obsługa i gotowość do współpracy od ręki. Pozdrawiam... Jakub Iwona - opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z agencji nieruchomosci.Wybrałam Estate Polska i... Iwona Malgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem. Ze... Malgorzata Piotr Cackowski - opinia (1) Rzetelność, uprzejmość, cierpliwość, kontaktowość i fachowość, tak mógłbym... Piotr Cackowski NN - opinia (1) Bardzo miła, ciepła, pomocna Agentka z biura Estate Polska pomogła nam... NN Marcin - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu współpracę z Panią Katarzyną. Pełen... Marcin Ewelina Wieczorek - opinia (1) Podziękowania dla Pani Oli, za szybką sprzedaż mieszkania w Gdyni !!! Ewelina Wieczorek Julia Jabłońska - opinia (1) Polecamy Panią Kasię. Była pomocna i konkretna. Julia Jabłońska Paweł - opinia (1) Powiem tak... jeśli zadzwoni do Was Pani Katarzyna Rutkowska bo wystawiliście... Paweł Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem. Kompetentne podejście, zawsze... Dominika Hanna - opinia (1) szybka , miła pomoc przy sprzedaży apartamentu w inwestycji garnizon Hanna Igor Marciniak - opinia (1) sprzedałem z tym biurem mieszkanie spadkowe po mojej babci, biuro... Igor Marciniak M. T. Tomaszewscy - opinia (1) fachowa pomoc przy zakupie mieszkania M. T. Tomaszewscy Jan Pabisiak - opinia (1) Kupowałem z Panem Pawłem atrakcyjne mieszkanie z wpisem komorniczym, bałem... Jan Pabisiak Jakub - opinia (1) Po tym jak miałem umowę z 6 biurami nieruchomościami i braku efektów przy... Jakub Małgorzata - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem. Wykazał się znajomością... Małgorzata