Igor Marciniak - opinia (1) sprzedałem z tym biurem mieszkanie spadkowe po mojej babci, biuro... Igor Marciniak M. T. Tomaszewscy - opinia (1) fachowa pomoc przy zakupie mieszkania M. T. Tomaszewscy Jan Pabisiak - opinia (1) Kupowałem z Panem Pawłem atrakcyjne mieszkanie z wpisem komorniczym, bałem... Jan Pabisiak
Jakub - opinia (1) Po tym jak miałem umowę z 6 biurami nieruchomościami i braku efektów przy... Jakub Małgorzata - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem. Wykazał się znajomością... Małgorzata Łukasz W. - opinia (1) skorzystałem z biura Estate Polska przy pomocy formalno - prawnej przy... Łukasz W. Mikołaj - opinia (1) polecam Panią Olę do sprzedaży nieruchomości , odbiera telefon o każdej porze... Mikołaj Aga N. - opinia (1) Dostałam po wystawieniu ogłoszenia dziesiątki telefonów od różnych biur że... Aga N. Maria Ł. - opinia (1) moja ocena , 5 na 5 :) polecam. Zadowolona klientka Maria Ł. ewelina - opinia (1) polecam biuro, miła i rzetelna współpraca ewelina Wanda - opinia (1) Dostałam kontakt z polecenia od mojej szwagierki do Pana Pawła, nie zawiodłam... Wanda Anna - opinia (1) Polecam biuro, sprzedaż mieszkania podczas pandemii za dobrą cenę w 2... Anna Artur Bieniek - opinia (1) Dziękuje za pomoc przy sprzedaży nieruchomości Dla Pani Marioli,... Artur Bieniek Adrian - opinia (1) dziękuję dla biura Nieruchomości Estate Polska, za pomoc przy zakupie działki Adrian Daria Dąbrowska - opinia (1) Korzystałam z biura wszystko załatwione do perfekcji polecam z czystym... Daria Dąbrowska Iwona - opinia (1) polecam, polecam , polecam. Szczera , konkretna agentka, Oby takich więcej... Iwona Jan H. - opinia (1) wynajęte mieszkanie w 3 tygodnie, oby tylko najemca został 2 lata i covid go... Jan H. Grzegorz Rumiński - opinia (1) Profesjonalnie i szybko , to 2 cechy charakteryzujące biuro. Współpracowałem... Grzegorz Rumiński Andrzej G. - opinia (1) Właśnie dopiąłem zakup nieruchomości z ww. agencją. Panie, które mnie... Andrzej G. Daniel - opinia (1) Korzystałem z wynajmu nieruchomość z tym biurem, zależało mi abym wprowadził... Daniel