Marcin S. - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. Nigdy nie spotkałem pośrednika, który by... Marcin S. Ryszard - opinia (1) Wynajmuje z tym biurem już drugi rok swoje mieszkanie, zawsze znajdują... Ryszard Patryk Brociek - opinia (1) Bardzo miło będziemy wspominać współpracę z Panią Kasią R. Otrzymaliśmy dużo... Patryk Brociek
Witold - opinia (1) W sprzedaży swojego mieszkania korzystałem wcześniej z innych firm... Witold Beata - opinia (1) Pani Mariola wywiązała się bardzo dobrze ze swojej pracy i pomogła na każdym... Beata Asia J - opinia (1) Miałam przyjemność korzystaj z biura nieruchomości przy sprzedaży mieszkania... Asia J Damian K - opinia (1) Dziękuje za pomoc przy zakupie mojego własnego M oraz zaciągnięcia kredytu.... Damian K Bartosz - opinia (1) Serdecznie polecam, rzetelna firma Bartosz Filip - opinia (1) Polecam do sprzedaży Panią Olę, miałem umowę na wyłączność. Na początku... Filip Agnieszka Z. - opinia (1) polecam, szczególnie Pana Pawła. Duża wiedza, i przesympatyczna współpraca. Agnieszka Z. Tadek Mrówka - opinia (1) Polecam, kupione mieszkanie 3 pokojowe z ogródkiem. Tadek Mrówka Katarzyna Rychter - opinia (1) firma godna polecenia, nie cisną na obniżkę ceny i sprzedaż mieszkania za bezcen Katarzyna Rychter Adrian Malczyk - opinia (1) Jeśli biuro nieruchomości, to tylka ta ekipa !!! duża wiedza formalno - prawna Adrian Malczyk Krystian Wójcik - opinia (1) Firma z polecenia od mojej koleżanki. Wszystko tak jak opowiadała .... Krystian Wójcik Sabina - opinia (1) Sprawna szybka obsługa, Pani Aleksandra sprzedała mojego mieszkanie w 8 dni !!! Sabina Sabina - opinia (1) Sprawna szybka obsługa, Pani Aleksandra sprzedała mojego mieszkanie w 8 dni !!! Sabina Marian - opinia (1) Pracownik Estate Polska już drugi raz pomógł mojej rodzinie . Najpierw... Marian Karol - opinia (1) polecam biuro, kupiłam z nimi przepiękne mieszkanie z ogrodem, mieszkanie 10... Karol Piotr - opinia (1) Polecamy wszystkim, nasze mieszkanie z powodzeniem sprzedane przez panią... Piotr Monika - opinia (1) Polecam i dziękuję za pomoc przy sprzedaży dla Pana Pawła. Bezpiecznie, bez... Monika