Tomasz A - opinia (1) Mielismy przyjemnosc poznac Pania Katarzyne Rutkowska. Jesli szukasz agenta... Tomasz A Tomasz - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani Kasia. Pełen profesjonalizm, bardzo miło... Tomasz Alicja - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić kontakt z tą firmą jestem bardzo zadowolona z... Alicja
Monika Nowicka - opinia (1) Po raz kolejny już polecam pośrednika Estate Polska Panią Katarzynę... Monika Nowicka Dudzik - opinia (1) Jakby nawet przy wynajmie coś się zniszczyło, albo lokatorzy zrobili syf to... Dudzik Michał - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kompetentni agenci... Michał Jakub - opinia (1) Sprzedałem przez nich mieszkanie w Sopocie i jestem zadowony z warunków... Jakub Marcin - opinia (1) Udaje się przez nich wynajmować apartament bez żadnych przeszkód, co do tej... Marcin Dawid - opinia (1) Duże doświadczenie i nie dopuszczają do zniszczenia nieruchomości przez... Dawid Jan - opinia (1) Generalnie znika problem nieuczciwych najemców przy obsłudze kilku... Jan Krzysztof - opinia (1) Opłaca się im przekazać nieruchomość pod wynajem, bo nawet człowiek otrzymuje... Krzysztof Krzysztof - opinia (1) Jest to moja kolejna udana transakcja z Panem Karolem, mogę szczerze... Krzysztof Marek - opinia (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Marek Natalia - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Estate Nieruchomości i Panem Pawłem. Sprzedaż... Natalia Julia - opinia (1) Ogromny profesjonalizm. Bardzo skuteczne działanie - szybko i korzystnie... Julia Grzegorz - opinia (1) Polecam usługi biura Estate. Sprzedażą mieszkania zajmowali się od początku... Grzegorz Mateusz - opinia (1) Już od kilku lat wynajmuję mieszkanie - jako właściciel zleciłem to Estate.... Mateusz Zofia - opinia (1) Przy sprzedaży mojego domu nie musiałam obić nic. Firma przygotowała ofertę,... Zofia Anna W. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt z agentem nieruchomości. Wszystko na... Anna W. Julia - opinia (1) Korzystałam z usług tego biura juz kilka razy i zawsze jestem zadowolona.... Julia