Igor - opinia (1) Profesjonalnie i szybko, to domeny tej firmy! Pani Katarzyna sprzedaje już 3... Igor Daniel M. - opinia (1) Polecamy serdecznie Pana Pawła, przeprowadził nas przez bardzo trudną... Daniel M. Aldona - opinia (1) Zdecydowanie polecam Estate. W innych agencjach sprzedawano nasze mieszkanie... Aldona
Kamil - opinia (1) Dziękuję za pomoc w wynajmie mieszkania. Gdyby nie Wy pewnie do tej pory... Kamil Michał - opinia (1) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta, bez pośpiechu i z zaangażowaniem. Michał Urszula - opinia (1) Witam, jeśli szukasz mieszkania na wynajem serdecznie polecam współpracę z... Urszula Waldemar z Wrocławia. - opinia (1) Korzystałem z pomocy wielu pośredników,ale Pan Paweł koronkiewicz jest... Waldemar z Wrocławia. Ewelina - opinia (1) Serdecznie polecam. To już moja któraś z kolei współpraca z Panią Katarzyną... Ewelina Paweł - opinia (1) To już nasza trzecia transakcja z Panem Pawłem. Za każdym razem pełen... Paweł Michał Ma....k - opinia (1) Gorąco polecam biuro nieruchomości Estate Polska a przede wszystkim polecam... Michał Ma....k Adek - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estate Nieruchomości. Dziękuję za kompleksową... Adek Kacper - opinia (1) Dzięki firmie Estate Polska, za pośrednictwem Pana Pawła, w jakże trudnym... Kacper Malgorzata Sz - opinia (1) Chciałam wyrazić bardzo pozytywną opinię dla p. Katarzyny Rutkowskiej... Malgorzata Sz Anna i Adrian - opinia (1) Z wielką przyjemnością polecamy współpracę z Estate Polska, a w szczególności... Anna i Adrian Hubert - opinia (1) Polecam serdecznie agencję Estate. Bardzo szybko sprzedali moje mieszkanie Hubert Adam - opinia (1) Polecam, wszystko w porządku - nie mam zastrzeżeń co do całości współpracy Adam Katarzyna - opinia (1) Mają wielu agentów rozumiejących, co się dzieje na rynku nieruchomości i... Katarzyna Eryk - opinia (1) Trudny rynek teraz, ale oni radzą sobie ze sprzedażą nieruchomości, nawet w... Eryk Edward - opinia (1) Dbają o właściwe przygotowanie nieruchomości do sprzedaży, dopełniają... Edward Zenon - opinia (1) Dzięki nim dostałem większą cenę za nieruchomość niż przy samodzielnych... Zenon