Grzechotka

Żłobki

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 30/1

Mama Idy - ocena (1) Jeżeli chcesz zapewnić dziecku najlepszą opiekę na czas pracy, Grzechotka... Mama Idy Sandra R-K - ocena (1) Każdego dnia z ogromnym spokojem zostawiam w Grzechotce swojego synka pod... Sandra R-K Gosia - ocena (1) Bardzo polecam ten żłobek, córka od pierwszych dni adaptacyjnych bardzo... Gosia
mama Amelki - ocena (1) Kiedy przyszła pora na podjęcie decyzji o tym, do jakiego żłobka zapisać... mama Amelki mama Basi - ocena (1) Nasza córka uczęszczała do żłobka Grzechotka przez dwa lata i z pełnym... mama Basi Ewa - ocena (1) Polecam żłobek z czystym sumieniem - córka uwielbia wszystkie ciocie i czuję... Ewa Kasia - ocena (1) Bardzo polecam ten żłobek, dzieci są zadbane, szczęśliwe, realizują bardzo... Kasia Tata Piotra i Wiktora - ocena (1) Grzechotka to miejsce, które od razu skradło nasze serce! ️ Kameralna... Tata Piotra i Wiktora Mama Asi i Pawła - ocena (1) Grzechotka to cudowne miejsce, w którym swoją przygodę z samodzielnością i... Mama Asi i Pawła Zadowolona Mama - ocena (1) Najlepsze miejsce jakie mogliśmy znaleźć dla naszej córki. Córka uczęszcza do... Zadowolona Mama Mama Basi - ocena (1) córeczka uczęszcza do placówki od roku i jestemy bardzo zadowoleni z opieki.... Mama Basi Mama Karoliny - ocena (1) Córka chodziła do Grzechotki półtora roku, już od pierwszego roku życia... Mama Karoliny Agata - ocena (1) Grzechotka to wspaniale miejsce. Synek spędził tam dwa lata. Od pierwszego... Agata Mama Lidki - opinia (1) Najlepszy wybór żłobka, jakiego mogłam dokonać dla córki (uczęszczała 2... Mama Lidki Mama Adama - opinia (1) Serdecznie polecam. Panie cudowne, w szczególności Pania Ania z maluszków .... Mama Adama Mama Poli - opinia (1) Każdemu rodzicowi polecam Grzechotkę jako pierwszą opiekę dla dziecka.... Mama Poli Mama KAliny - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić to miejsce.Od pierwszego dnia czułam... Mama KAliny mama Miłosza - opinia (1) Super miejsce, dwójka moich dzieci jest jego wychowankami, polecam żłobek... mama Miłosza mama Kacpra - opinia (1) Cudowne miejsce. Od pierwszego dnia czułam, że nie muszę się martwić o... mama Kacpra Magda - opinia (1) Całym sercem polecam Grzechotkę Wszystkim zainteresowanym rodzicom, którzy... Magda