Szukam inspiracji na zupy - krem z warzyw :) (5) Dziewczyny czy macie jakieś smaczne i sprawdzone przepisy na zupy krem z... odchudzająca się mama:) gdzie kupię dobry tort w rozsądnej cenie?? (5) Szukam jakiejś cukierni itp , chce kupić tort na 30-męża, chciałabym aby był... KasiaKasia nnt. sposób na obrane jajka-aby nie uschły:-) (3) Robię małą imprezę rodzinną i między innymi chcę zrobić jajka nadziewane... asmi
Maszynka do makaronu-ktoś ma? (2) Jaką maszynke do makaronu polecacie a jakiej lepiej nie kupować? kasikkk Barwnik spożywczy (6) Czy wie ktoś gdzie moge kupić w Rumi, Gdyni barwniki spożywcze? najlepiej w... agalu Tanie warzywa i owoce (4) Gdzie w Gdańsku można kupić większe ilości owoców i warzyw? Mieszkam na... witarianka Gdzie sklep rybny? - Gdańsk Południe (19) Hej dziewczyny, Wy zawsze wszystko wiecie, może któraś napisze, gdzie... Morela Chiński makaron shirataki- gdzie w Gda? (7) Witajcie, czy ktoś z Was wie gdzie dostane ten makaron? Banana szarotka (1) Przepis na szarlotkę 1. Z lodówki weź 10 jajek, połóż na stole ocalałe 7,... kucharz co zamiast pieczywa? (18) dziewczyny poradźcie mi,co mozna jeść zamiast pieczywa/kanapek na śniadanie?... mama b Świeża ryba - gdzie kupię? (6) Hej, Mam do Was pytanie. Wiecie może gdzie można kupić świeże, żywe pstrągi... Kathrine84 Czy można jeszcze kupić gdzieś dynię ?? (6) Jak w tytule.Mam wielką ochotę na dynię, zastanawiam się czy jeszcze gdzieś... agawa Czarny makaron (4) Wiecie może gdzie w trojmiescie można kupić? Madzia przepis na sałatkę z paluszkami krabowymi i wędzonym łososiem (9) dziewczyny bardzo proszę o jakieś sprawdzone przepisy na w/w sałatki :) czekolada-chili Wybierając restaurację/lokal/pizzerie czym się sugerujecie? (8) Co jest dla was najważniejsze? Wystrój lokalu? Ceny? Dobre, świeże jedzenie? alla Pytanie (3) Co lubicie jeść,jakie potrawy takie na codzien. nes Przepis na zupę serową?? porową?? (13) Dziewczyny nie robiłam nigdy zupy serowej, a jakos chodzi mi po głowie żeby... crazy. Dlaczego zawsze zakalec? (7) Mam przepis na ciasto ala murzynek, ale z piwem Karmi. Robiłam je już 3 razy... ania Dobra i niedroga firma cateringowa z Gdańska? Polecacie jakąś? (9) Jak wyżej. Polecicie jakąś fajną firmę? Monika Karp (5) Mam pytanie - czy w normalny dzień kupię w sklepie rybnym karpia ? Bo... Joanna