Lody domowe bez maszynki (1) Po kawie mrożonej zostało mi mleko skondensowane. Znalazłam przepis na lody.... Yooki Pierogarnia Trajtek w Gdyni (7) Byliście? Jak jedzenie? Kupiłam groupon i mamy się wybrać na pierogi :)... AgusiaGda celiaklia, bezglutenowcy- przepisy (6) macie jakieś ciekawe przepisy na potrawy bezglutenowe? skąd kupujecie... A-N
melasa z karobu - gdzie kupię? (3) dziewczyny, wiece gdzie moge kupic melase z karobu? wera Gdzie aktualnie zjem dobrą pizze? [Przymorze,Oliwa,Żabianka,Zaspa] (5) Witam, Chciałabym wyskoczyć na dobrą pizzę, jem "raz do roku" i... Monia Ogórki z chilli "Rolnika" (4) Gdzie dostanę? Ostatnio dorwałam w Inter Marche w ETC, ale wykupiłam ostatni... Ola filet z indyka. jakie wino? (6) Słuchajcie. Mam pytanie, czy wino Blandy's Duke of Clarence pasuje do filetu... janwika Krewetki ;) (3) Będę robic pierwszy raz w piątek krewetki (walentynki itd, czego mi sie na... Lunaa papryka faszerowana (3) Dziewczyny, podajcie jakis fajny przepis na taka papryke. Może niekoniecznie... andzia100 Przepisy na zdrowe i lekkie dania obiadowe :) (2) Dziewczyny założyłam ten wątek po to, abyśmy się dzieliły zdrowymi i... odchudzająca się mama:) mleko kokosowe i co dalej (3) Mam mleko kokosowe i wiórki, i coś bym z tego upiekła. Macie jakieś fajne i... ania sałatka z makaronem-jaki sos? (5) jak robicie sos do sałatek z makaronem, tak żeby po kilku godzinach ten... smith2002 Jak wekować? (13) Proszę o pomoc, bo im więcej szukam informacji, to już mniej wiem:) Chce co... Novia8 Restauracja BAZYLIA - proszę o opinie. (7) Na Chełmie otworzyła się niedawno restauracyjka włoska BAZYLIA czy ktoś może... ania:) Kotlety rybne (4) Dziewczyny szukam sprawdzone przepisu na kotlety rybne, kupiłam dorsza i mam... shamroczek zupa serowo cebulowa (2) Macie jakies sprawdzone przepisy? stokrota15 suchy chleb - gdzie oddać? (19) Witam Czy ktoś może wie gdzie lub komu można oddawać suchy chleb? Zbiera... jo na Sklep z akcesoriami do pieczenia/dekoracji wypieków - gdzie? (1) Witajcie. Wiecie może, czy w Gdańsku mieści się taki sklep, w którym można by... MagdaR Pomysły na Walentynkową kolację (4) Chciałabym czymś zaskoczyć ukochanego :) Myślałam o sushi, ale to dla mnie... Ania Co dziś na obiad cz. 27 - zimowa ;-) (313) Zapraszam do nowego wątku obiadowego, bo "26" zrobił się przydługi... ;) AgusiaGda