Czekoladowy sernik na zimno (3) Witam! Czy ktoś mógłby podzielić się przepisem na czekoladowy sernik na... Miska babka ziemniaczana (11) Witam, jak zrobić babkę ziemniaczaną??? Niestety nigdy nie jadłam i nie mam... izaura84 Przekąski,dania-Sylwester 2013/2014 (12) Robię Sylwestra w domu dla kilkoro przyjaciół. Wszelkie... czekolada-chili
Pomóżcie - odwiecxny problem z sałatkami :( (15) Skąd czerpiecie inspiracje do zrobienia dobrej sałatki? Brakuje mi w... anulka co byście zrobiły na składkowego sylwestra (4) Co byście zrobiły na składkowego sylwestra do jedzenia, muszę to jeszcze... anka potrzebne przepisy na domowego sylwestra (11) jak wyzej,potrzebuje porady szybko,tanio-jesli to mozliwe ;) cos cieplego i... asik Karp gotowany w słoiku, w zalewie octowej (14) Czy ktoś z Was (Forumowiczów też pytam ;)) zna ten przepis... AgusiaGda przepisy na dobrego ale łatwego karpia (8) jak w tytule. Dla małogotujących bez wymyślania. mama2x Pepsi 1 l gdzie promocje? (2) j.w.? zostały nam tylko napoje do kupienia :) aaaaa karpie, proszę o pilną odpowiedź - gdzie dzisiaj dostanę? (3) hej,widzialyscie gdzies dzisiaj karpie,maz jezdzi po sklepach i nigdzie nie ma magda Smażone śledzie (3) Robicie może takie śledzie smażone w zalewie pomidorowej? Ostatnio mój mąz... ania:) Estragon (4) Czy ktoś gdzieś (najlepiej w Gdańsku) widział ostatnio "żywy" estragon w... sa∂yl orzechy i inne bakalie w czekoladzie na wagę [GDZIE?] (1) Witajcie. Do niedawna na Monte Cassino był sklep ze słodyczami. Niestety... GD wątek kulinarny-kaczka:) (7) Chcę zrobić na święta kaczkę,macie jakiś sprawdzony przepis na taką z... gdynianka szukam przepisu na łatwe swiateczne ciasto (18) szukam przepisu na łatwe swiateczne ciasto i na jakąś prostą potrawę i... olin gdzie zamawiacie garmaż na święta- ryby w galarecie (5) Witam Chce zamówić ryby w galarecie na święta, najlepiej przymorze,... monika Bożenarodzenie przepis na barszcz (1) Proszę o przepis na dobry i łatwy w zrobieniu barszczyk - domowy (nie gotowy... amadzia5 Co dziś na obiad cz. 26 - jesienno-zimowa ;-) (302) 25 część naszego obiadowego wątku ma już ponad 330 postów ;) więc zakładam... AgusiaGda Garmaż świąteczny ? (1) czy możecie polecić gdzie w sensownych cenach zamówię kilka potraw... futuremum tort z Delicji (3) hej. kupowała któraś z was ostatnio tort z Cukierni Delicje? chcę kupić na... Monika