la femme - uczennica zawiedziona - na zakończenie (7) * Jeśli chodzi o niby bezpłatny kurs przedłużania paznokci 3 metodami-... zawiedziona Ja byłam bardzo zadowolona (1) Ja byłam bardzo zadowolona z tej szkoły. maja Świetna szkoła (1) ja byłam bardzo zadowolona. tęsknię za tymi czasami :) afro
mONIKA - opinia (4) Nie polecam szkoły , obiecują wiele ale okazuje sie że niema wielu obiecanych... mONIKA pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji (3) Jestem absolwentką. Z łezką w oku wspomninam szkolne zajęcia . Boże jak było... bar sprawdziłam (3) Też byłam na drzwiach, fajnie było. A jaka muza w sekretariacie, te babki... Ulka la femme - uczennica (2) Jak to się mówi\" nie szata zdobi...\" ... Pod \"powłoczką pięknego budynku,... Zawiedziona byłam skreślona (1) po sesji egzaminacyjnej w zeszłym roku zostałam skreślona ze szkoły. Byłam w... monnika la femme - uczennica zawiedziona (1) * w sklepiku są rabaty Tylko na produkty firmowe a są takie ceny ze ten rabat... zawiedziona ania - opinia (1) Profesjonalnne podejście i bardzo dobre warunki pracy, mila atmosfera. ania byłam uczennicą La Femme (1) kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam. mimi