M&G Rolety

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Cietrzewia 19

Bardzo polecam. (1) Świetna firma, szybki kontakt, duży wybór, fachowe doradztwo, montaż bez... monika baaardzo polecam (1) kultura, poszanowanie czasu klienta, dobre ceny, bardzo przyzwoity wybór... Agnieszka Polecam! (1) Firma godna polecenia.Wszystko zamontowane jak należy,dobrej jakości i w... Marcik
Bardzo polecam (1) zamawiałam kilka rodzai rolet i żaluzji, wszystkie spełniły moje oczekiwania,... Wiola Żaluzje i rolety (1) Profesjonalna firma godna polecenia. Znalazłam w internecie. Bardzo dobre... Bożena Gorąco polecam (1) Rolety wysokiej jakości. Pomiar i montaż szybki i bezproblemowy. Bardzo miła... Angela Ekstra! Serdecznie polecam (1) Duży wybór materiałów i kolorów, niska cena,krótki czas oczekiwania, Miły... Angelika Polecam (1) Rewelacyjna współpraca,szybki, sprawny montaż w utrudnionych warunkach .Pan... Wioletta Polecam (1) Polecam bardzo solidna firma. Zawieszona roleta bardzo efektowna. Obsluga... ania polecam firmę (1) Firmę znalazłam w internecie. Szeroki wybór rolet. Bardzo szybki termin... klientka z ul.Rzeczypospolitej Polecam (1) Fachowa porada, duża gama kolorów, szybka realizacja, świetna cena :) MK Niezmiennie od lat polecam (1) serdecznie polecam usługi i produkty M&G Wysoka jakość, B dobra cena,... K Polecam!!! (1) szybki termin realizacji zamówienia,miła i fachowa obsługa,duży wybór... Ewa Bardzo trwałe, polecam! (1) Kilka lat temu firma montowała u mnie rolety do drzwi balkonowych. Mimo... Maciek Rolety M&G - faktycznie zrobione w MIG! (1) Znalazem oferte firmy M&G w internecie. Zadzownilem pod wskazany numer i... Michal T Polecam (1) Konkretna firma, bardzo polecam. Szybki kontakt, duży wybór rolet, a co... Małgorzata Skowron Rolety (1) Szybko , miło, ładnie, solidnie ! Ola Polecam (1) Solidnie i szybko cena kosmiczna niska !!! Michał POLECAM! (1) Szybka realizacja bez zadnych problemow. Atrakcyjna cena za naprawde wysokiej... Oliwia Super rolety!!! (1) Super jakosc rolet za naprawde dobra cene. Szybki termin realizacji. POLECAM! Pawel