M&G Rolety

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Cietrzewia 19

polecam dla trudnych przypadków (1) Skorzystałam z usług firmy przy montaż u rolet u mocno starszych rodziców... Beta Bardzo fajna firma (1) konkretna i solidna, a przede wszystkim TERMINOWA, co się nie tak znowu... B.P. Polecam! (1) Skorzystałam z oferty firmy M&G Rolety sugerując sie opiniami. Nie żałuję... kamila
Polecam (1) Pomiary i montaż szybko i sprawnie. Rolety dobrej jakiści. Marek POLECAM (1) Co tu dużo pisać. ..tanio, szybko i profesjonalnie. Jeżeli chodzi o rolety... Asia Firma godna polecenia (2) Bardzo pozytywne wrażenie. Jakość usługi oraz materiału bardzo wysoka. Krótki... Mateusz Bardzo dobra firma (1) Pełen profesjonalizm,najlepsza firma w Europie.Polecam wszystkim bo warto Witek Gorąco polecam, solidna firma! (1) Firma M&G założyła rolety dzień-noc w moim nowym mieszkaniu. Nie dość, że w... Kasia Aga - opinia (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy M&G. Obsługa miła i... Aga Rolety godne polecenia !!! :) (1) Polecam serdecznie rolety M&G. Pełen profesjonalizm i szybkie wykonanie.... Gdańszczanka polecam (1) Bardzo dobra, profesjonalna i terminowa firma. Zamówiłam rolety... Dorota POLECAM super obsługa :) (1) Zamawiałam w M&G plisy do nowego mieszkania. Powiem tylko tak, gdyby... Dorota Serdecznie polecam (2) Firma solidna, szybka i bez problematyczna. Dopasowała się terminem do mnie... Modek Firma godna polecenia (2) Profesjonalnie, szybko i w dodatku tanio. Firma M&G ma moją pełną... Marcin Rewelacja (2) Jestem bardzo zadowolona z Rolet. Pan przyszedł- doradził. Wykonanie bardzo... Aleksandra Szewczuk Polecam! (1) Pare miesięcy temu zakupiłam plisy w firmie M&G. Wybór padł na nich ze... Agnieszka polecam (1) Blyskawicznie, konkretnie, profesjonalnie, tanio. Polecam Paweł Rolety godne polecenia :) (1) Profesjonalna i miła obsługa, bardzo duży wybór tkanin, efekt końcowy... M Rolety M&G (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Szybka realizacja zamówienia.... Agnese Bardzo solidna firma, dobry kontakt, nic tylko polecić (1) Zamawiałem drewniane żaluzje na całe mieszkanie. Montaż trwał dośc długo ze... J.S.