:) :) :) (1) Polecam OSK Oskar, szkolą sprawnie i skutecznie, zdałem za pierwszym... Wiktor Dziękuję dziękuję dziękuję (1) To było mistrzostwo świata nauczenie mnie jeździć, a jednak p. Wojtkowi... Katarzyna Matyja Zdałam:) (1) Bardzo polecam naukę jazdy w osk-oskar! Szkoła zapewnia miłą atmosferę,... Emilia
Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, fachowa nauka, jeżdziłam z Arletą-świetna instruktorka,... A.Niedziałkowska Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!!! (1) Chciałabym serdecznie podziękować szamanowi jazdy Panu WOJTKOWI KIEŁBASIE (... Agathe H. udalo sie za drugim:) (1) Rzetelnie, konkretnie, rzeczowo, spokojnie i sympatycznie - tak wyglądał mój... absolwent POLECAM !! (1) Serdecznie polecam tę szkołę nauki jazdy , moim instruktorem była p. Izabela... Filip Barnat Podziękowania dla wykładowcy i instruktorki (1) Wiedziałam, że zdawalność w tej właśnie szkole jest na wysokim poziomie. Moja... lidecznik szczesliwa posiadaczka prawa jazdy (1) Witam chce serdecznie podziękować Michałowi. D który z dużą cierpliwością... MIchał wie kto... GORĄCO POLECAM !!!!!! (1) Gorąco polecam każdej osobie ,która nie ma zielonego pojęcia o jeżdzie... marta Michał- polecam (1) Michał jest to fajny instruktor... Bardzo dobrze uczy... Jeździło mi się z... A................... Polecam (1) Dziękuje serdecznie Panu Krzysiowi Ossowskiemu za naukę.Przesympatyczną... Alicja Najlepsi z najleprzych Arleta idealny instruktor (1) hmmm... wiadomo, że każdy chwali swojego instruktora i będzie go polecał... Angela;] Polecam!!!!!!! (1) Bardzo polecam instruktorke panią Izabele Wielgosz .Jest jednym z... Bartek Magda - opinia (1) Kazdemu, komu zalezy szybko zdac prawo jazdy polecam ten osrodek. I nie ma w... Magda Michał Drzycimski - instruktor na 6-stkę ! (1) Michał zdałam za 1 razem i to dzięki Tobie! Uwierzyłaś we mnie ,wszystko... Agnisia Polecam Panią Arlete:) (1) Jeżeli chcecie sie dobrze przygotować to polecam Panią Arletę;) Super... agata Łukasz - opinia (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, wykłady jak i przygotowanie praktyczne... Łukasz POLECAM !!! (1) Jeżeli zależy wam na dobrym przygotowaniu do egzaminu to ta szkoła jest dla... Marek Jak chcesz sie uczyc w milej atmosferze i zdac bezproblemowo wal do Oskara!!! :) (1) Bardzo miło wspominam teorię w Oskarze z Panem Wojtkiem, ale najmilej jazdy z... Małgorzata :)