zdałam (1) Jak chcesz zdać za pierwszym razem wal prosto do OSKARA ,jak już tam trafisz... wiktorka POLECAM BARDZO GORĄCO :) (1) GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM OSK-OSKAR.SĄ BARDZO DOBRZY WYKŁADOWCY I... MONIKA Polecam ten ośrodek szkoleniowy. (1) Bardzo dobry ośrodek. Polecam instruktorkę Panią Izę, ktora uczy jazdy nie... Paulina Żołnowska
Polecam :) (1) Zdałem za pierwszym razem dzięki Pani Arlecie Rumińskiej bardzo dobra... A.M. IDEALNI ! (1) OSKAR-bez wątpienia NAJLEPSZY Ośrodek Szkolenia Kierowców! Fachowa kadra,... wredna kursantka:) Arleta Ruminska (1) Polecam kazdemu :) swietna babka :) latwo i logicznie tlumaczy ;)Pozdronienia... Alicja Kajzer najlepsi w trojmiescie!!!! (1) bardzo sie ciesze ze trafilam do Oskara!!! Kurs prawa jazdy robilam w innym... Marta Wroblewska ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! :)) (1) Dziękuję bardzo pani Izie za super przygotowanie do egzaminu :) Polecam osk . Vvanilla GORĄCO POLECAM !!! (1) Obsługa świetna uprzejmi i ugodowi, kadra wykwalifikowana świetnie... asia Polecam :) (1) Bardzo fachowa i mila kadra szkoleniowa, zarowno na kursie teoretycznym jak i... Marzena gorąco polecam (1) gorąco polecam osk oskar, wykupiłam tam dodatkowe godziny jazdy, bardzo... Kasia polecam!!!!!!!!! (1) zdałam wczoraj za pierwszym razem! zostałam bardzo dobrze przygotowana, nie... marle5 Polecam ta szkole jazdy (1) Bezproblemowo, ceny takie jak wszedzie, dobrzy instruktorzy ktorzy naucza cie... Tomek G. :) (1) jeśli ktoś szuka bardzo dobrego ośrodka szkoleniowego to OSKAR jest wg mnie... anaberg Polecam naukę jazdy w OSK OSKAR - profesjonalnie i indywidualnie (1) Pragnę gorąco polecić kurs nauki jazdy prowadzony przez OSK OSKAR ze względu... AniaG zdałam ;] (1) Po kilku latach przerwy i kilku...niezaliczonych egzaminach postanowiłam... Edyta Ć. NAJLEPSI W TROJMIESCIE. (1) DZIEKUJE WAM BARDZO,ZA PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU I REWELACYJNE... MONIKA oskar jest najlepszy!!!! (1) jazda samochodem to fajna sprawa,ale potrzebne do tego jest prawo... lucyna bochat 24.11.2008-MIAŁAM PIERWSZY EGZAMIN (1) Jestem BARDZO zadowolona.ZDAŁAM za PIERWSZYM RAZEM! Chciała -bym podziekowac... Dorota p.MACIEJ BUKOWICKI urodzony nauczyciel ! (1) Dzięki temu Panu postaram się o dobre, i bezpieczne przygotowanie w... Laskowska Elżbieta