Podziękowania (1) Bardzo miła atmosfera, wszystko co potrzeba początkującemu kierowcy.... Bartek Maciek i...wszystko jasne :) (1) Witam.Dopiero w wieku 34 lat "podszedłem" do kursu prawa jazdy. Miałem,to... Krzysiek Wielkie podziękowania dla kadry - szczególnie dla IZY WIELGOSZ :-) (1) To jest (w sumie był) mój drugi OSK i w porównaniu do (…) poprzedniego... Aleksander Makaro
OSK "OSKAR" I WSZYSTKO JASNE!!! (1) Zdałam!!!!!...dzieki Maćkowi,jego cierpliwości i wierze że kiedykolwiek... Magda Wójtowicz Brawo!!! (1) Oskar to najlepszy ośrodek szkoleniowy! Dzięki, że jesteście. Szczególne... Aneta Anna Rohde - opinia (1) Dziekuje bardzo panu Krzysiowi Ossowskiemu za cierpliwosc i wyrozumialosc.... Anna Rohde Zdałam za pierwszym razem!!!!! (1) Nie wierzyłam w to że zdam. A tu prosze,zdałam za PIERWSZYM razem.Dzięki... Małgorzata Laskowska Dziękuje!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, ciesze się że zdecydowałam sie wybrać ten ośrodek.... Monika P. EXTRA OŚRODEK !!! (1) Witam. Chciałam serdecznie podziękować Pani Iwonce za prowadzenie tak... Aneta Stolarska Podziękowania (1) Chciałabym serdecznie podziękować panu Krzysiowi za profesjonalne... Kaśka Sprawnie dobrze profesjonalnie (1) Sprawnie dobrze profesjonalnie kgb Niemożliwe stało się możliwe... (1) DZIĘKUJĘ PANU MIRKOWI -za CIERPLIWOŚĆ, oraz za profesjonalne i dokładne... Ania.I Szczególne podziękowania dla Pana Macieja (1) Jeżeli chcesz spełnić swoje marzenie i zdobyć prawo jazdy to POLECAM... Basia Ośrodek Oskar (1) OSKAR jest najlepszy!!!!profesjonalne przygotowanie do egz.teoretycznego i... Piotr G. JUSTYSIA K.:) (1) OSKAR jest najlepszy!!!!profesjonalne przygotowanie do egz.teoretycznego i... JUSTYSIA K. Polecam (1) W Oskarze bralem lekcje do kat. A. Zajecia praktyczne prowadzil Pan Mirek -... Rafal :) (1) polecam ten osrodek do nauki :) Paula Polecam (1) Po niezdanym egzaminie praktycznym wykupilam jazdy u Pana Mirka... Kasia Małgosia - opinia (1) Jeśli szukasz profesjonalnego przygotowania do egzaminu teoretycznego, lepiej... Małgosia kurs kat.A - bardzo POLECAM!! (1) Chodziłam do Oskara na kurs na kat.A. Dobry sprzęt, świetny instruktor i... Gośka