Bardzo wysoki poziom usług! KAT. A (1) Ośrodek ustawiony frontem do klienta. Dużo pracuję i mam mało czasu, jazdy... Wojciech Dla SEBASTIANA WYSIECKIEGO I PANA ROBERTA!!! (1) Mimo że jeszcze nie ukończyłam kursu w tym ośrodku to już bez wahania mogę... Ania Zaworska piątka dla OSKARA (1) - profesjonalni instruktorzy - trasy egzaminacyjne wraz z wszystkimi... Ada
PANI IZJA JEST DE BEST!!!! (1) po roku przerwy w robieniu prawa jazdy, zapisałam się na dodatkowe lekcje do... Marcelina super ;) (1) Wzięłam kilka godzin dodatkowych po niezdanych egzaminach i rezultat? zdane... Paulina OSKAR jest najlepszy.... (1) Gorąco polecam, kurs w bardzo miłeji sympatycznej atmosferze... Serdeczne... Sebastian ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, a zawdzięczam to rewelacyjnemu... asia ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Maciek- bardzo Tobie dziękuję. jesteś super instruktorem. Te 10h z Tobą, dało... ewelinka wielka radość!!!!!!! (1) Uczyłam się jazdy z dwoma instruktorami z dwóch różnych ośrodków szkolenia... roztrzepana sylwucha polecam (1) Wielkie podziekowania kadrze "Oskara" za profesjonalne przygotowania do... Agnieszka K WIELKIE PODZIĘKOWANIA (1) Pragnę bardzo bardzo podziekowac za przygotowanie do egzaminu praktycznego... Iwona Paweł - opinia (1) Krótko - teoria zadowalająca. Teraz coś więcej o moim instruktorze, Januszu... Paweł Też zdałem za pierwszym razem (1) Jak przeczytać opinie o p.Maćku to zobaczymy, że jest: spokojny, cierpliwy,... Maciek R POLECAM (1) szybki kurs ale "na poziomie", wykładowcy i instruktorzy godni polecenia,... Lidia Martyna. - opinia (1) Polecam,szczególnie instruktora-SEBASTIANA WYSIECKIEGO. Dziękuję przede... Martyna. Polecam!!!! (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin wewnetrzny teoretyczny,wiem że najgorsze... MAGDA W. Emilia - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Maćka - za profesjonalizm, cierpliwość i... Emilia ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam przy drugim podejściu, ale mogłam zdać za pierwszym, gdyby nie moje... Dominika Lucyna - opinia (1) Chodziłam do innego ośrodka i pomimo 30 godzin jazdy i nauki nie czułam się... Lucyna Dziękuę!!! (1) Moja droga do zdobycia prawka była dość kręta, pierwsze trzy podejścia miałam... Paulina