:D (1) Wielkie podziękowania za najlepsze z możliwych przygotowanie teoretyczne i... Grażyna Zdałam egzamin i jestem szcześliwa! (1) Chciała bym podziękować Panom Michałowi i Krzyśkowi za przygotowanie mnie do... Teresa P. -kierowca bombowca Wielkie dzieki i pozdorwienia dla MIrka :) (1) Witam wszytskich bardzo serdecznie!Mam juz prawko 1,5 roku i reklamuje Oskara... Ania M.
Polecam. (1) Ośrodek OSKAR to najlepsza szkoła, ludzie którzy w niej pracują są... Iwona K. :) (1) Witam.Zdałam za pierwszym razem.W sumie nic dziwnego , skoro moim... Tomek Dziękuję i polecam!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo ,bardzo mocno dziękuję świetnemu, rewelacyjnemu i nie do przecenienia... Sylwia Andrzejewska Ania - opinia (1) Witam. Zdałam za pierwszym razem,chociaż chwilami to do mnie jeszcze nie... Ania Zdane (1) Zdałem za pierwszym razem, bardzo dobre przygotowanie w testach i w jazdach,... Sałacki Rafał Rewelacja gorąco polecam (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Michał wszystko dokładnie tłumaczył i... Przemek Zdałam za 2 razem :) (1) Dziękuję całej ekipie OSK Oskar, w szczególności Panu Mirkowi :D za... Małgosia M Zdałem za pierwszym razem dzieki " OSKAROWI " !!!! (1) Bardzo fajna Szkoła. Ciekawe i interesujące wykłady. Bardzo fajna atmosfera... MacieQ POLECAM OSK-OSKAR!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem i gorąco polecam ośrodek szkolenia... Asia Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy (1) Zdałam prawo jazdy, dzięki wspaniałemu i cierpliwemu instruktorowi... Asia Podziękowania !!!! (1) Zdałam egzamin 18 sierpnia. Bardzo gorąco chciałam podziękować mojemu... Sylwia Podziękowania dla Pana Mirka (1) Do Oskara trafiłam na jazdy dodatkowe, 7 lat po kursie, podjęłam próbe... Agnieszka z Ujesciska GORĄCO POLECAM (1) Wprawdzie zdałem za drugim razem ale i tak jak na Gdańsk to dobry... MIREK moj kurs jeszcze trwa (1) choc dopiero ucze sie byc kierowca wiem ze dzieki mojemu instruktorowi... asia ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wielkie dzięki dla OSKARA ale przede wszystkim dla Pana Krzyśka za naukę i... Sonia Wybierzcie OSKARA!!!!! (1) Jest On godny polecenia! Nigdy nie prowadziłam samochodu - a tu proszę,... Emilia Bardzo polecam (1) Dzisiaj mija własnie miesiąc jak zdałam prawko :).Ośrodek Oskar jest godny... Natalia