100% Profesjonalizm (1) OSK-OSKAR to na prawde profesjonalny osrodek szkolenia kierowcow. Kurs... Maciek ojoj wkońcu zdałem i juz nie dlugo bede pomykal:) :) (1) Dziekuje bardzo instruktorowi Michasiowi za rzetelna i profesjonalna nauke... Łukasz Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota
Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela POLECAM (1) Szczegolne podziekowania dla Pana Krzysia-Czlowiek kulturalny,madry i... MONIA Podziękowania (1) "OSKAR" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców. Na... Kasia K. Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej Dziękuje!!!! (1) Jesli chcesz nauczyć się jeździć,zdać prawko i nie bac się potem wsiąść... Mały Nerwus Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota