ZDAŁAM!!! (1) Sama w to nie wierzę! Wczoraj zdałam przy pierwszym podejściu. Dzięki Maćkowi... Gośka.K. TYLKO OSKAR ! ! ! (1) Jestescie NAJLEPSI!!!!! Dziekuje najlepszemu instruktorowi w calej galaktyce,... Iwona G. Grzesiek - opinia (1) Polecam osrodek OSKAR wszystkim. Zdalem za pierwszym razem bez wiekszego... Grzesiek
Polecam wszytskim! (1) Polecam wszytskim tą szkołę.Ja skończyłem kurs z Panem Maciejem i tylko jemu... Maciej POLECAM (1) NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK!INSTRUKTOR SEBASTIAN WYSIECKI... ANNA KONKOL Anna Kamińska - opinia (1) Bardzo gorąco polecam ośrodek OSKAR,bardzo jestem zadowolona z poziomu... Anna Kamińska GORąCO POLECAM OSK-OSKAR zdałam za pierwszym razem (1) Wszystkim, którzy chcą w bardzo miłej atmosferze zdobyć wiedzę teoretyczną z... AGNIESZKA KOSENDOWSKA monika d - opinia (1) Dziękuję SEBASTIANOWI WYSIECKIEMU za profesjonalne przygotowanie mnie do... monika d wielki pozytyw (1) super kadra i super wyniki nauczania. zdalam prawko jedynie dzieki Oskarowi,... aga Polecam Oskara! Zdałam za 1 razem! (1) Zapisałam się na kurs w Oskarze po przeczytaniu pozytywnych opinii na tym... Kamila Ś. KOSMOS (1) Stał się CUD-dziś zdałam praktyczny egzamin z prawa jazdy za pierwszym... JOLA G ZDAŁEM (1) Bardzo fajny Osrodek mily wykladowca , pozdrawiam pana Krzysztofa zdalem za 2 :) Alex POLECAM!!! (1) Mimo że oceniam ośrodek tylko na podstawie 4 godzin jazd to mogę powiedzieć... Krzysztof S. Ania W - opinia (1) Ośrodek rewelacyjny goraco polecam. Chciałabym podziękować p. Januszowi za... Ania W POLECAM W 100% (1) DŁUGO NIE MOGŁAM ZDECYDOWAC SIE JAKI OSRODEK WYBRAC. ZDAŁAM SIE NA OPINIE... IWONA Dziękuje bardzo:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Krzysztofa za pomoc, wiele fachowych rad i... Magda Dziękuję (1) Pragnę podziękować Panu Januszowi, za profesionalizm i bardzo miłą atmosferę... Justyna KL Serdeczne podziekowania:) (1) Dzień Dobry, chciałbym podziekować całej kadrze , a szczególnie Panu... Darek G. pozwol sobie uwierzyc w siebie!! (1) Dzis mialam pierwszy i ostatni egzamin na prawo jazdy, tzn ZDAłAM!! Wielkie... Natalia M. hmm (1) To mnie pan Krzysztof chyba bardzo nie lubił bo nie był ani cierpliwy ani... lolo