ZDAĆ ZA 1-SZYM RAZEM (1) Polecam wszystkim, którzy przede wszystkim chcą nauczyć się jeździć!!! Nie... Agniecha polecam ten ośrodek każdemu bez wzgędu na odległość od miejsca zamieszkania (1) naprawde wardo jest szkolić się w OSKARze,pan Krzysztof doskonale uczy... krystian Polecam, polecam, polecam!!!!!! (1) Ośrodek szkoleniowy na bardzo wysokim poziomie! Na kurs szłam z sercem na... Aga L.
Gorąco polecam! (1) Co prawda zdanie egzaminu zajęło mi trochę czasu, ale udało się i... jeżdżę... Kasia O. Wielkie dzieki Mirek!!!! (1) Zdałam i to za pierwszym razem,wprawdzie w osrodku Oskar wykupiłam tylko... Kasia Polecam!!! (1) Dzisiaj tj. 06.07.2007 miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam... Alina Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Trójmieście (1) Rewelacyjny ośrodek nauki jazdy, który z czystym sumieniem mogę polecić... Kasia Najlepszy ośrodek i prawdziwi nauczyciele!!! (1) Dziś jest ten mój szczęśliwy dzień- zdałam egazamin!!! Przede wszystkim... ALINA Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. Z czystym sumeniem POLECAM :) (1) Gorąco polecam ten ośrodek :) Długo zajęło mi zdanie prawa jazdy, ale udało... Kasia Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. Podziękowania (1) Egzamin zdałam za drugim razem dzieki Panu Krzysztofowi;)Jest Bardzo dobrym... Anna Kurka Wszystkim polecam OSKARA :) (1) W poniedziałek spełniło się moje marzenie - zdałam egzamin (za pierwszym... Ada Egzamin Zdany :) (1) Dziękuje instruktorowi Sebastianowi Wysieckiemu za cierpliwość,... Marta Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca Podziękowania od nerwusa!!! (1) Polecam OSKARA wszystkim którzy nie tylko chcą szybko zdać egzamin( to nie... Agnieszka Krzysiu, to dla Ciebie! (1) Jestem posiadaczką prawa jazdy, wydanego w piątek trzynastego!!! Drżyjcie... Joanna Podziękowania!!! (1) Ufff, egzamin zdany;) i to tylko dzięki rewelacyjnemu instruktorowi... Natalia Tyszko