Dzięki Arlecie Zdałem za Pierwszym Razem!!! (1) Witam Serdecznie,chciałbym serdecznie polecić panią instruktorkę... Piotr Laszczkowski POLECAM (1) Polecam wszystkim chcącym nauczyć się bezstresowo jazdy po mieście i być... Teresa ZDAŁAM!!!! (1) Zdałam, a to dzięki Panu Wojtkowi, który nauczył mnie dobrze jeździć, był... Kinga
polecam (1) polecam wszystkim! po 4 latach przerwy! zdalam( za pierszym podejsciem)! i to... Monika Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim chcącym szybko skończyć kurs i zdać egzamin. Duże... Maria Grota POLECAM! (1) Szybko, sprawnie i co najważniejsze z rezultatem więcej niż zadowalającym:)... Iza SUPER ! (1) Gorąco polecam, teoria nawet ciekawie przekazana przez Pana Wojtka Kiełbasę,... Bartek W. ZDAŁAM -OSKAR POLECAM (1) Udało mi się zdać!!!!! A to wszystko zasługa Pani Arlety Rumińskiej - takiego... Agnieszka Polecam (1) Ośrodek godny polecenia. Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa... Gosia ZDAŁEM ZA 1-ym RAZEM!-) (1) Wielkie uznanie dla Wojtka Kiełbasy za cierpliwość w procesie tłoczenia nam... Czarek Żabka Polecam!!! (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten ośrodek szkolenia. Wykłady miałam z panem... AS grzegorz - opinia (1) jezeli chcecie robic kategorie 'c' to bardzo polecam oskara a przede... grzegorz Duży pozytyw !!! (1) szczerze POLECAM OSK Oskar.... pełen profesjonalizm bardzo dobre... Gracjan SUPER !!!! (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom ośrodek szkolenia kierowców POSKAR i... Marta Polecam !!!!! (1) Wielkie dzięki dla Pana Krzysia ! Zdałam egzamin za pierwszym razem. Życzę... Małgosia Podziekowania dla pani Arlety. (1) Polecam panią Arletę, ponieważ jest świetnym instruktorem. Innymi słowy to... Sabina Myrcik Za pierwszym razem! (1) Gorąco polecam wszystkim... Kurs teoretyczny prowadzony bardzo fajnie, super... Łukasz Joanna Goździak - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców OSKAR ! Na... Joanna Goździak Arleta..:) (1) No więc się trochę rozpisze ;) Dzięki Arlecie zdałem za Pierwszym razem.... Damian M ;) zdałam;) (1) Polecam Panią Arletę, za bezstresową i profesjonalną naukę. Przekazuje nie... ;)