zajefajna szkola (1) Szkoła najlepszaw trójmieście ngdzie nie znajdziacie lepszej.Nuczyciele są... anonim małe sprostowanie do wypowiedzi pana USW (1) Znam bardzo dobrze te sytuacje i chyba zapomniał pan o kilku ,,szczegółach''.... Obiektywna:) Porażka (1) Ten oddział to porażka, jak tak jest w każdym to współczuję. Przez telefon to... Ola
beznadziejnie (1) Szkoła beznadziejna co roku nauczyciele się zmieniają mieliśmy fajną Panią... krzys Tomek - opinia (1) Wreszcie miejsce, gdzie nieczujesz sie jak w jadłodajni. Przestrzeń i dużo... Tomek jest fajnie ale: (1) 1. smietniki makulatura/szklo/syntetyk powinny byc czesciej oprozniane 2.... Marcin poradnia "K" funkcjonuje bez zarzutów !!! (1) jestem młodą mamą niespełna pół roku temu też byłam w ciąży i nie spodkałam... pacjentka MILE ZASKOCZONY (1) odbior mieszkania na bardzo duzy + taxsop Zdałam :))))) (1) Wielkie podziękowania dla instruktora ADAMA. Super nauczyciel, cierpiliwy i... OLA super (1) rewelacyjna szkoła maja Najlepsza szkola - polecam kazdemu (1) W Elce wszystko jest na +, cena, mozliwosc placenia w niezobowiazujacych... Bart Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda R E W E L AC J A (1) Pan Dr Folwarski prowadzi naszego synka od samego poczatku to jest od trzech... solaar REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z gory dzieki za z*******y tattoo;) Czysto i przyjemnie:) Polecam ten salonik... Aneta Dziwni jacyś (1) Chciałem powierzyć warsztatowi wymianę mechanizmu elektrycznej szyby.... Adam Mało takich lekarzy już zostało (1) Szczerze polecam!! Podejście godne polecenia. Pozdrawiam Pana doktora. Mariusz Najlepsz szkoła! (1) We wrześniu zaczełam 2 klasę w tym gimnazjum.Chyba nie ma sie tu co... nika Miło (1) bardzo fajna atmosfera na wykładach jazdy Ok instruktory mili i kompetentni... Gdaanka POLECAM!!!! (1) POLECAM!!!! wyleczona:) Gorąco polecam (1) Rewelacyjne miejsce, paznokcie super. Polecam wszystkim ew