moja opinia (2) pedagogika resocja:nauka:poziom ok dużo trzeba się uczyć jeśli ktoś myśli... jolka weteranka - opinia (1) Zgadzam sie z przedmowczynia. To miejsce jest do wyrazania swoich opini na... weteranka Tomek K - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Nowy, dobrze wyposażony gabinet, możliwość... Tomek K
Weterynarze... (1) Od niedawna moj pies jest ich pacjentem....Ja jako klient jestem... :) Marek, gratulacje! (2) bardzo miło spotkać jest ludzi, którzy z taką pasją wykonują swój zawód :-)... zu h. super (1) Bardzo fajna pizzeria. Polecam gorąco ! Jarek Taniec od podszewki (1) No co by tu powiedzieć aby nie skłamać? Po pierwsze kurs prowadzony... Bartek T :-)))) (1) zgdzm sie. Jest ok :_)))))) :-))) (1) Zgadzam się. Jest ok. i Ja doskonały pomysł. (1) Widać, że właścicielom zależy na właściwym poziomie a to rzadkość. Duże... Sławomir POLECAM (1) PRACUJE W OCHRONIE I WIELU MOICH KOLEGÓW CHODZI DO RÓŻNYCH SZKÓŁ TEGO TYPU.... MARCIN Jadłem makaron z grzybami jest OK ! .moge tylko polecać. (1) Od ok roku stołuje sie w tej restauracyjce , jadłem różne potrawy , jakis... meyson Słabiutko (1) Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami! Reklamacja to u nich... marek monika - opinia (1) super! zrobiłam sobie mikrodermabrazję i zabieg na twarz z uzyciem... monika kkk - opinia (1) Rewelacyjna siłownia duzo sprzętu, otwarta cały dzien i towarzystwo ok... kkk Naprawde swietny lokal (1) Zrobilismy tam przyjecie weselne. Nie moglismy lepiej wybrac. Wystroj sali... Elżbieta i Sebastian Mysior super ----- polecam!!!! (1) salon jest świetny, bardzo dobra obsługa, włosy świetnie strzygą - normalnie... swilczek Niuniek - opinia (1) Nie ma się co rozpisywać, mogę jedynie polecić innym...znakomite warunki i... Niuniek Podziękowania od nerwusa!!! (1) Polecam OSKARA wszystkim którzy nie tylko chcą szybko zdać egzamin( to nie... Agnieszka Wszystkie Adasie to spoko chlopaki!!!!! (1) Co moge powiedziec. Dla mnie bajabongo!!!! Elke wybralem... bo tak. Niedlugo... Adaś