Po la - opinia (1) Z usługi jestem zadowolona (a nieczęsto to się zdarza u fryzjera), udało się... Po la super (1) klient energia i nastrój (1) pierwsze odczucie - zdumienie, z zewnątrz wygląda niepozornie, w srodku... Irenn
NIE POLECAM! (1) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś takim, a z racji zawodu miałem do... marek dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba JAKOść DE LUX (1) Mam kontakt od dłuższego czasu, pracowali dla kogoś teraz pracują dla... Zenek na prawde fajny sklep polecam (1) fajny sklepik, chcoć troszkę schowany to chyba dzieki lokalizacji nie przy... Olcia A ja tam bede chodził (1) Najsmaczniejsza Pizza, fajna muzyka a i mecz piłki nożnej mozna zobaczyc w... Tolkuś NAJLEPSZE SOLARIUM !!!! (1) a ja jestem stała klientkąCANCUN w Gdyni i musze powiedzieć, że dopóki... Weronika Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina POLECAM (1) do szkoły tej uczęszczam od jakichś 3 miesięcy i mogę ją jedynie gorąco... Monika Ania - opinia (1) Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala... Ania Pinokio jest super!! (1) w Pinokiu zawsze miło i smacznie! O! Anka ... (1) Mogę śmiało polecić każdemu. B. dobra obsługa rewelacyjny smak naleśników... Fokia POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Opieka zarówno korporacyjna... Ela Kownacka Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta Miłe zaskoczenie (1) Bardzo fajny klimat, ciezko opisac, to trzeba zobaczyc:) Troche lipa z... yogi BYŁO SUPER (1) ZROBIŁEM DZIS SOBJE TATUAŻ W TYM PRZYBYTKU JESTEM POD WRAŻENIEM ATMOSFERY I... MICHU super (1) tanio mila obsuga super wybur polecam!!!!!!!!!!!1 kedzior