SUPER SZKOŁA! (1) Ta szkoła jest świetna! Juz ją skończyłem i naprawdę baaardzo mile ją... Mak nie jest zle (1) mieszkalem na oruni 8 lat temu. sporównaniem co teraz jest to wypas ( pozdro... klaus Chamstwo w Bomi (1) Samo centrum jest w porzadku jednak takiego chamstwa w stosunku do klientow... byla klientka
duży plus (1) Firma przyjęła zlecenie na terenie Rumii. Mile zaskoczył mnie fakt, że nie... monika r. I tak dalej :D (1) Jest tam pięknie!!! Smaczne jedzonko i miła obsługa to podstawa !!! Bardzo... A. 100% satysfakcji !!! (1) Byłam w tym salonie już dwa razy i wiem że jeszcze tam wrócę, bo jestem... mArgherita ok (1) fachowa obsł€ga artur do Asi (1) Asieńko moja kochana! Gdybym mieszkala w tym rejonie to tez nie bałabym się.... ja;) poprawne przedszkole? (1) Mam mieszane uczucia co do tej placówki... Z jednej strony słowa dyrektorki... mama przedszkolaka adrian c - opinia (1) jest po bani pozdro klaus adrian c frytki są do d...!!!!!!!!!!!!!!! (1) nie kupujcie za nic na świecie frytek w kuchni polskiej schabowy i devolaje... Kibic Wolnego Miasta czeste awarie bankomatu przy ul.wyzwolenia (1) szanowni panstwo w dzielnicy Nowy Port mieszka wielu klijentow Kredyt Banku... Jan Sieminski Niebo w gębie, ale... (1) Jestem stałą klientką gdańskiej Rucoli i po raz pierwszy (i raczej ostatni)... mi mi Meksykańkie nieporozumienie (1) Jedzenie do przyjęcia,natomiast obsługa poniżej krytyki.Drugie danie... Hanna Arogancki dealer (1) Zakupiłem Corsę w 2002 r. Firma nie jest skłonna do negocjacji ponad ofertę... azilot Poprostu Super ! (1) Ośrodek OK - wykłady treściwe a jazdy poprostu SUPER . Gorąco POLECAM pana... MAGDA Zabudowa (1) Bardzo dobra pomoc przy projekcie i bardzo dobre wykonanie. Szybki i... Adam polecamy (1) wpadamy z mężem zawsze gdy tylko czas pozwala. oryginalne smaki, poczucie... Dominika i Piotr Rewelacja! (1) pomimo że zdałam za 4tym razem , doskonale sie bawiłam :) dziekuje Mitch :D... Gosia Ewa - opinia (1) potwierdzam, nie wypuszczą roweru z rąk do momentu, aż wszystkow w nim... Ewa