Emilia Kucharska - opinia (1) Szkoła naprawdę godna polecenia ! Bardzo profesjonalna nauka a przy tym miła... Emilia Kucharska w porządku (1) Jeżdżę regularnie, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ceny są wysokie, nie... kostka super (1) super ania
TANIEJ NIŻ MYŚLAŁEM (1) skorzystałem z oferty darmowego przeglądu i jestem bardzo zadowolony z... adam POLECAM (1) Sympatyczna obsługa, jedzenie smaczne - porcje ogromne - mogłyby być ciut... Pamela :) (2) Chodziłam na roczny kurs przygotowujący do FCE i myślę że gdyby nie moje... Kasia BMW KIEPSKO (1) Kelnerka miła, ale znajomość jęz. angielskiego mizerna. Ponieważ lokal jest... Pamela to cos:D!!! (1) do zobaczenia co tydzien:D kocham tam przebywac:) blue monday numpsa (1) byłem kupiłem i narazie jest wszystko ok cały sezon przejechałem i jest... numpsa Kto się nie dziara ten fujara -Jak się dziarać to tylko TU!!!!!! (1) Świetne studio polecam gorąco dziaram się tylko tam i gdzie indziej nie... ManieK mmmm! (1) Czekolada piernikowa i cynamonowa ponad wszystko! Miejsce ma swój klimacik,... Mart(w)a Violetta - opinia (1) Poniewaz przebywalam za granica cale zamowienie musialam zlozyc przez... Violetta Polecam :) (1) Dziękuję panu Januszowi Jopkowi (nauczycielowi języka angielskiego) oraz... Asia Zdałam za 2 razem :) (1) Dziękuję całej ekipie OSK Oskar, w szczególności Panu Mirkowi :D za... Małgosia M BARDZO POLECAM!!!!!! (1) Zajęcia bardzo dobrze zorganizowane, prowadzący potrafi zainteresować... Ewa MAGDA - opinia (1) SUPERRRRRR milo i przyjemnie.Jak w domu;-) MAGDA ha ha ha (2) to ma byc profesjonalna strona?? panie kochany.A informacje o tym ze np... dr Marek rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara