DO TRZECH RAZY SZTUKA:) (1) Przynajmniej w moim przypadku.Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie się... Ola AiT - opinia (1) Nasz synek jest zachwycony. Uwielbia p. Agatę i p. Mieszka. A my jesteśmy... AiT Karolina - opinia (1) Piękny lokal, wystrój wnętrza z dużym wyczuciem smaku. Oryginalne smaki,... Karolina
Bardzo fajny sklep (1) Bardzo mi się podoba. Obsługa jest życzliwa i bardzo kompetentna, zawsze... Staklar Fajny klub (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE :) za dnia kawiarnia a wieczorami klub z super muzyka,... Dorotka b.dobre gimnazjum (1) b. dobre gimnazjum .. i polecam !! vbo nauczyciele sie zmienili i jest inny... Agatka Dziękuję,dziękuję,dziękuję..!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) (2) Baaaaardzo ale to baaardzo Ci Janusz dziekuję za... agnieszka jest niezle (1) Ogolnie lokal jest OK, obsluga - zalezy od ekipy, czasami przesympatyczne... ania Bardzo dobra restauracja (1) Mialem przyjemnosc organizowania w restauracji VNS bankietu biznesowego.... Piotr Grant - opinia (1) Szybko i profesjonalnie poskładali mój sprzęt do kupy po zalaniu klawiatury,... Grant Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Kat. C. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam na początek przejrzenie pozostałych opinii - i cóż mogę dodać,... Michał J. pierwsza klasa (1) jedzonko aż palce lizać. Jeśli do tej pory chińszczyzna kojarzyłą ci się z... joodash Sympatyczna pizzeria (1) Absolutnie zgadzam się z poprzednikami odnośnie obsługi - jeszcze nie... Kubuś Fatalista profilaktyka w wydaniu pani Legan (1) Pani Legan jest lekarzem, ktory chyba nie wie co to i po co profilaktyka.... kora Za 1 razem :) (1) Dziś dołączyłam do grona kierowców... za 1 razem oczywiście. Z tego tytułu... Gosia Dr Skoczyńska (1) Chodzę do dr Skoczyńskiej od małego i powiem jedno, nie ma lepszego lekarza... ICE Polecam (1) Jestem w Zielonym Dworze raz na 2 miesiace i czuje sie tutaj jak u dobrych... bywalec Beznadziejna szkoła... (1) ... w 100% masz rację. Chodzimy w kurtkach, boimy się chodzić do szkoły... no comment pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka