Autorad: Pożar instalacji po montażu radia (1) Dziś rano zainstalowane zostało radio w Autoradzie. Kilka godzin potem... Maciek Po prostu rewelacja! (1) Korzystałam z usług wielu eterynarzy, ale najbardziej zadawala mnie i... Basia Mariusz - opinia (1) Obsługa grzeczna ,uczynna,nie znudzona,Zawsze doradzą.Nigdy nie zdazyło się... Mariusz
Bardzo polecam - bede tam wracal! (1) Odwiedzilem ta restauracje wczoraj. Od razu spodobala mi sie serdeczna... Thomas Lost NIE POLECAM!!! (1) Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie... mama Strona internetowa!! (1) Jak w ogole moze istnieć centrum handlowe bez strony internetowej!!! Co do... Anuś Koniec 6 klasy (1) Chodzę do tej szkoły od 4 klasy i jestem bardzo zadowolona :) Nauczyciele... olciasmile Amicis Lecznicza Weterynaryjna (1) Personel Lecznicy bardzo mily , sympatyczny z dobrym podejsciem do pacjenta... bozena Dziękuje.... (1) W restauracji VNS zaczęła się nasza podróż poślubna.. a było to 11 września... Aga Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin ratunku (1) tragedia!!zamowilam zupe i jest nejadalna po prostu!!slodka woda...w tym... fanka chinszczyzny wysoki poziom nie tylko kompetencji, ale też etyki zawodowej! (1) Znam Pana doktora jako wykładowcę ze studiów na AMG, poznałam również jako... Ola Sentyment... (1) Szkole Podstawowa nr 24 ukonczylem w roku 1997. Wychowawca mojej klasy byl... Marcin Gryczko carbag sklep godny polecenia (1) Fachowa obsługa profesjonalne podejscie do klienta. Firma godna polecenia PYSKATYAHOO Polecam (1) Pewnego dnia na wizycie u lekarza prowadzącego moją ciąże dowiedziałam się,... Eta polecam (1) jak dla mnie super developer niedawno odebralam mieszkanko i jestem mega... mr Polecam wszystkim:) (1) Po kilkuletniej przerwie, wziąłem 5 godzin jazdy w Oliwce i zdałem egzamin:)... Arek Dorota z Gdyni - opinia (1) Byłam u Pani Ewy ze swoimi córkami- 4 lata i 1,5 . To jedyny znany mi w... Dorota z Gdyni co prawda my zawsze tylko na telefon... (1) ... i nigdy nie bylismy w srodku, ale dowozona pizza jest naprawde pychotka,... my Polecam! (1) Spędziłam w Faltomie Święta Wielkanocne z moją rodzinką. Dzieciaki na... Monika