SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia Najlepiej! (1) Obsluga i serwis wg. mnie najlepszy w trojmiscie. Milo, szybko,... Olek Opinia Absolwentki (1) Ta szkola dała mi solidne podstawy, krąg szanowanych znajomych, a także... Małgosia
:D (1) bardzo fajne gimnazjum ?:D nauka pływania (1) zajęcia są regularne, widać postępy dzieci, zajęcia są interesujące, bardzo... Mirka Skuteczna nauka plywanie za przystepna cenę w milej atmosferze (2) Bardzo dobra kadra instruktorska - miła, wymagajaca, dobrze wyszkolona,... Ewelina nauka jazdy (1) szczerze mowiac nie polecam tej szkoły. Uczeszczalem tam zas moje... gerrard Aneta - opinia (2) Na początku chcę podziękować Andrzejowi za pomoc, bardzo miłą i przyjemną... Aneta kcl - opinia (1) Szkoła jest OK, szczególnie polecam instruktora p. Sławka - bardzo dobrze... kcl Polecam każdemu :) (1) super szkoła. bardzo profesjonalne podejście do kursanta. moze nie bylem... Quitek Bardzo dobry Ośrodek (1) Witam. Uczyłam się jeżdzić z \"MoimI Instruktorem\" Andrzejem S.- w Ośrodku... ANNA Oby tak dalaj !!!! (1) Na tą chwile jest to bardzo dobry usługodawca, oby nic nie zakłuciło... Xrateman Dr Robert Czech (1) Ludzki facet, uśmiechniety, choć chyba mocno zabiegany. Wyczerpująco udziela... Katarzyna zdecydowanie polecam (1) Leczę się w gabinecie p. Mackiewicza od kilku m-cy i jestem bardzo, bardzo... Patrycja Solidnośc i profesjonalizm (1) Firma nasza zleciła kompelskową, powypadkową naprawę sam. m-ki Mercedes.... scantex Polecam :) (1) Polecam szkołę jazdy Barbara. Zdałem za drugim razem, ale pierwszy raz to... rajdowiec :) MUstang/Puma (1) Zdecydowanie polecam ten sklep ze względu na duży wybór obuwia Puma!... Dorota Wielki żal, że odkryta dzien przed wyjazdem... (1) Od dnia przyjazdu przyglądałyśmy się neonowi Restauracji Kresowej z naszego... Ania i Emila Bożena - opinia (1) Potwierdzam opinie poprzednich forumowiczów. Bardzo dobre przygotowanie... Bożena wspaniały gabinet polecam (1) maja dobry sprzęt, obsługa bardzo miła, mężczyźni - załatwią was bezboleśnie. Anna