Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo
świetna opieka. (1) dziecko lubi tam chodzić, warte polecenia Jurek warte polecenia (1) chodzi juz 2 dziecko, jestem zadowolony jjurakk POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek Gorąco polecam (1) Pierwsze co rzuca się w oczy to piękny wystrój. Fachowa obsluga,... Aneta GORĄCO POLECAM (1) SUPER SZKOŁA- NAPRAWDĘ WARTO TU STUDIOWAĆ JARO warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny SUPER, POLECAM (1) Jestem pacjentką pana doktora, mam do niego duże zufanie, jest... Monia Serwis drukarek (1) Jestem bardzo zadowolona , bardzo szybko i sprawnie zostalam obsluzona przez... Kinia rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa Ceny ? (1) Na jakie ceny mniej więcej, należy się przygotować jeśli chodzi o męskie... mielas :) (1) zgadzam sie-profesjonalne studio, robilam kolczyk w bardzo rzadkim i... alex Polecam, lekarz z powolania (1) Lecze sie od trzech lat. I bardzo cenie sobie Panią dr Kujawe za... zosia BAZUJE NA FACHOWCACH (1) OPINIA PODPISANA PRZEZ AREK-TO PRAWDZIWY STEK BZDUR WYMYSLONY PRZEZ PARTACZA... ZDZISIEK Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela A jaki jest koszt wizyty?? (1) darnok