straszna kicha (1) Miesiąc po wyznaczonym przez dewelopera terminie odbioru do odbioru nie... macrela10 dobry sklep (1) fachowość godna polecenia, nawet jak nie ma danego produktu to w ciągu kilku... kenobi Nie bardzo ta nowa Pani :( (1) Wszystko fajnie tylko gdzie jest p. Iwonka???? Nowa Pani niestety zbyt... Kleo
pierwszy taniec tylko tu (1) Razem z żoną chodzilismy do tego klubu na lekcje przed slubem. Zanim tu... Marek i Joasia A właśnie, że jest OK! (1) Dla mnie sosy nie mają za bardzo znaczenia, bo rzadko używam, ale mąz... Lidia Świetna obsługa (1) Gabinet godny polecenia. Wystrój co prawda pozostawia nieco do życzenia, ale... Hanka NIESŁOWNY (1) Łakomy na pieniadze nie kończy pracy a potem nie odbiera telefonów marwi SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Byłem (pierwszy i ostatni raz ich pseudogościem) skandalcznie potraktowany w... maciej fidecki ...? (1) Nie mam zadnego problemu z obsługą a jak ktos ma to najwyrazniej nie... 666 GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Ośrodek polecam z czystym sumieniem. Nie tylko skutecznie przygotowuje do... Justyna jest ok. (1) Jak na restaurację w hipermarkecie, to dają znacznie więcej, niż można się... najedzony Rzenujące (1) Odradzam przeglądy w tamtejszej stacji kontroli. Strasznie się czepiają.... Kasia Kasia - opinia (1) Nie dość, że jeździłam tam kilka razy, bo nie mieli czasu, żeby zrobić... Kasia SUPER EXTRA z malym minusikiem.. (1) Poziom nauczania rewelacja, mili instruktorzy wszystko super extra:-)... COOLER A jak jestem zachwycony obsługą (1) Przeczytałem na tym forum złe opinie o tym sklepie, ale że koło hali w Gdyni... Andrzej RUCOLA (1) Wspaniała rstauracja wszystko bez zarzutu jedzenie niesamowicie pyszne tylko... Adriano_6 dla malo glodnych, majaaaaacych duuuuuuuuuuzo czasu (1) 1. Zanim podejdzie kelnerka z karta - 20 min. 2. Zanim podejdzie kelnerka... Kasia WSPANIAŁA:)))) (1) OGROMNY TALENT I PASJA :))) wyczarowała wspaniały makijaz panny młodej (... beata Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra