absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula Rewelacja (1) Zabrała mnie tam koleżanka. No było bardzo fajnie i przyjemnie. Super... Miluś Panorama (1) Extra jedzenie, Extra obsługa, zresztą wszystko EXTRA ;D Sądzę, że każdy... -koleś-
absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula GORąCO POLECAM!! (1) Niedawno zdałam egzamin za pierwszym podejściem, z czego się bardzo cieszę:)... Magda Renata Fikier - opinia (1) Byłam w biopiekarni w Gdyni na ulicy Dworcowej i jesten bardzo mile... Renata Fikier POLECAM (1) Jeden z najlepszych ośrodków, panuje w nim miła i sympatyczna atmosfera. Pan... Anita POLECAM TEN OśRODEK!!! (1) Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AUTOGRYF, ponieważ jest... AGA-cukierek To na prawde bardzo dobra szkola (1) To na prawde bardzo dobra szkola. I co wazne maja nowiutenkie auta a nie... Tatiana Pełen profesjonalizm. (1) Nic dodać nic ująć-wszystko podoba mi się w tym gabinecie. Chodzę tam z... dolcevita Szacun! (1) Super warsztat! Zadko sie zdarza ze klient jest traktowny bez wywyzszania... Lobster prawda jest następująca (1) Korzystam i sobie chwalę – ALE: Przede wszystkim, jak zresztą... krzy$iek Dodzwonic się do Oddziału III to ósmy cud świata!! (1) Cały dzień wiszę na telefonie dzwoniąc uparcie pod numer podany na stronach... Judyta z Gdańska Fantastyczny Kamil :) (1) Byłam wczoraj ściąć włoski i wyszłam bardzo, bardzo zadowolona. Pan Kamil... zadowolona polecam :) (1) Czytajac niektore opinie jestem zdziwiona,ja wychodzę z gabinetu zawsze... rozi Opinia (1) Uczę się w tej szkole tańca od kilku lat. We wrześniu zacznę kurs " Złota... paulka_111 Zabieg oczyszczania twarzy (1) Mogę polecić zabieg oczyszczania twarzy - wykonywany delikatnie i bardzo... Ania cos nie tak :/ (1) kilka dni temu wróciłem z wakacji , zamówiliśmy to co zawsze , ale tym... wojo Dzięki za pomoc! (1) W walce z ubezpieczalnią, dobre rady i naprawę samochodu. Mimo wszystko miło... Danuta K. NAJzdolniejsza kursantka w histori Waszego Ośrodka ;-) (2) NIE WIEM DLACZEGO PRAWIE WSZYSCY PISZĄ TYLKO O JANUSZU... :-) PAMIĘTAJCIE O... kanar ;-)