forfit (1) jeszcze nikt mnie dostrzegl we mnie przebieglosci, dzieki :)) agata Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr Tylko podejście dr.Debisa jest odpowiednie (1) Beata
Terminow nie maja, wredna obsluga i jakosc gorsza niz kiedys (1) 1. Terminow nie ma. Kiedy moje zamowienie bedzie gotowe to nikt nie powie.... Piotrus BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Szczerze polecam :) (2) Polecam tą szkołę :) Instruktor naprawdę bardzo rzetelnie przygotowuje do... kaste ! najlepsze solarium pod słońcem ! (1) bardzo polecam wszystkim :-)) MAzi NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla Oda do MISTRZA... (2) Januszu, mój MISTRZU Wielki, Moja drogowa Ostojo, Wielkie dziś Tobie... Renia Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka zdecydowanie wszystkim polecam!!! (1) pyszne jedzenie , najlepsza chinska kuchnia w trójmieście , sympatyczna... tomasz znów slogany (1) Mieszkam tu od roku!!! Nie wiem ale tam gdzie mieszkałam wcześniej na... wika Bardzo dobry serwis (1) Najlepszy serwis z jakim miałem do czynienia. Naprawili mi komputerek za... Piotr no nie jest tak żle (1) kiedyś chodziłam do tej szkoły,nauczyciele się pewnie nie zmienili od tamtej... dawna uczennica taniec to pasja.. (2) taniec może stać się nieodłączną częścią każdego człowieka.. jeżeli tylko... dusia Krzysiu, to dla Ciebie! (1) Jestem posiadaczką prawa jazdy, wydanego w piątek trzynastego!!! Drżyjcie... Joanna Danuta - opinia (1) Zwróciłam się do pani doktor z dużą blizną po operacji łokcia. Pani doktor... Danuta polecam (1) polecam ten sklep.naprawde warto.fachowo i tanio timon rewelacja (1) Naprawde warto tam kupowac.polecam ten sklep timon