laryngologia (1) Super laryngolog pan Tomek Sikora.Syn miał wycinany trzeci migdał i... Ola super (1) to jest to !!!! klientka Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii
szkoła super (1) nauczyciele ok, dyrekcja jeszcze lepsza, czysto jak w domu, polecam !!!!! mat Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk ZMIENIŁAM PRZYCHODNIĘ Z CAŁĄ RODZINĄ !!!!! (1) Przychonia tam to prywatny folwark.W grudniu zachorowało mi moje niemowlę -... andmarest straszny ginekolog (1) dr.sz. potraktowała mnie jak smiecia nie czlowieka .nie umie sie zachowac... marta szkoła jest świetna (1) wlaśnie ukończyłam tą szkołe i jestem dumna z tego że do niej chidziłam... ewcia na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert super (1) Niedowiary -- dzieki córce trafilam do p Asi w Dejavu ,jestem nareszcie... ewa Bomba:) (1) No jak dla mnie i dla moich psiaków to jest bomba:) bede wpadać częśćiej;)... asia Emila - opinia (1) Odwiedziłam ten salon zachęcona przez koleżankę. Niestety wizyta bardzo... Emila szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela NIE POLECAM MAKIJAŻU PERMANENTNEGO!!! (1) Nie polecam makijazu permanentnego, wykonuje go pani M. ktora jest od... EO misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu Dzielnica średnia pod każdym względem, komunikacja bardzo dobra (1) Obiektywny Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Oszczerstwo (1) po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek,... Olaf Fachowa obsługa i dobra dostępno towarów !!! (1) 2 niesiące temu chiałem kupić nietypową drukarkę OKI 3321, oni jako jedyni... Robert