Polecam (1) Krótko: smacznie , miła obsługa , duży wybór, ceny jak wszędzie teraz. Jak... Niedzielny gość byla uczennica - opinia (1) ogolnie rzecz biorac szkola jest ok. jezeli ktos boi sie o to czy go beda... byla uczennica michał - opinia (1) bardzo przykro mi to stwierdzic, ale do gdanskiego Ferbera, to mu bardzo... michał
Luki - opinia (1) Oho poruszenie widze jakies ;)Tylko ze Talas napisal ze ten nauczyciel... Luki podziekowanie (1) najlepszym komentarzem bedzie ze zdałem na C za pierwszym razem,powodzenia... bzyczek Polecam (1) Teraz karnet kosztuje 75zl/10wejsc 90zl/ mc przynajmniej tak bylo przed... cIN macie u mnie duży plus (1) wchodziłam do salonu stremowana, bo miałam zamiar radykalnie skrócić włosy a... emiś sympatycznie (1) umowilem sie telefonicznie, szybko sprawnie, i tanio. Szczerze moge polecić... darek polecam (1) cierpliwy, przesympatyczny,fachowiec Dorota Bardzo gorąco polecam!!!!!!!!!!!! (1) Mogę polecić Wszystkim w 100% ten ośrodek. Bardzo miła i fachowa kadra, ceny... Agusia REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz czułam, że lekarz jest dla mnie a nie ja dla lekarza. Miałam... Agnieszka kupilam uchwyt rowerowy INTER PACK (1) Przepłaciłam ponad 30zł w innym sklepie co sie okazało jest tańszy.Obsługa... zielonooka Mieszane uczucia (1) Poszłam do doktora z nadzieją. To w końcu znany specjalista. Kolano mocno... lena Rewelacja (1) Na poczatku przeczytalem wszystkie opinie - jest ich juz naprawde duzo, a... Michał Jestem bardzo wdzięczna (1) Czytając opinie,przed wizytą, nie mogłam uwierzyc ,że może byc aż tak... monika j. Complaint from DOWN UNDER (1) As an Australian, who has parents living in Poland I would like to express... Peter Nowak Przyjemność nauczania (1) Nie żałuję zmiany mojego pierwszego instruktora na Pana Jan, był to... Kolejarz-Gosia D - opinia (1) Nie jestem przekonana i nie polecam. Brak indywidualnego podejscia do... D wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta Łukasz - opinia (1) nauczyciele niekiedy lekcewarza sobie zajecia na lekcji w-f Łukasz