polecam (1) Gabinet dobrze urzadzony, obsluga jak nalezy, efekty rewelacyjne. Pozdrawiam... pacjentka Co z Natalią????? (1) ostatnio nie widuję mojej ulubionej recepcjonistki.Co z Nią... bywalec Polecam!! (1) Pan instruktor jest miłym i cierpliwym człowiekiem. Zwraca uwagę na kazdy... Miki
themarcin - opinia (1) Miła obsługa dobry dobór towaru i fachowa pomoc themarcin mi się podobało (1) Ja nie mam dużego doświadczenia w innych biurach nieruchomości, ale jak ja... M.C. MS - opinia (1) Osrodek taki sobie, problemy z miejscem na jazdę, 2 godziny tygodniowo. Pani... MS Ośrodek, który szkoli skutecznie:) (1) Serdecznie polecam ośrodek Pana Mariana. To miejsce, w którym zdobywa sie... Kasia Zgadzam się (1) w całości z powyższą opinią jakub :] - opinia (1) ogólnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić ;] różnorodny wybór zajęć,... :] czytelnicy JoeMonster.org pozdrawiają pana Fiutowskiego (1) j.w. czytelnik JM żałuję,że trafiłam do tego ośrodka!!! (1) W zupełnosci zgadzam się z opiniami moich poprzedników.To co przeczytałam w... juli Bomba! (1) Nie tylko dla Orunii Górnej, ale dla wszystkich pobliskich nowych osiedli to... Dorka Ta szkoła to małe więzienie !!!! (1) Tak jak w tytule ta szkoła jest jak więzienie, tak samo niebezpiecznie,... ziomalek JUZ WRZESIEN A JEJ JESZCZE NIE MA :( (1) TAKIE TAM MALE PYTANKO DO SZEFA CZY PANI ANIA PRACUJE JESZCZE U WAS CZY MA... KTOS narescie !!! (1) narescie po 10 latach ozi odeszla !!!!!byc moze teraz ta szkola sie zmieni... absolwent TRAGEDIA!!!!!!!!!!!! (1) NIE POLECAM!!!!!!!! SALON BARDZO LADNY OBSLUGA MIłA ALE TO CO MI ZROBILI Z... MAGDA Lutz - opinia (1) Pani doktor jest wspaniała! Lutz Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła obsługa. Produkty bardzo wysokiej jakości oraz możliwośc... Klientka Podziękowania dla pani Hani (1) Pani Hania jest niesamowita, profesjonalnie podchodzi do pracy. Jest... Seba dobry start (1) Już 7 lat uczęszczam na zajęcia do CT Gabi. Uważam, że jest to dobry start w... Aga