świetnie. (1) Świetna knajpa. Byłem tam dzisiaj na paru drinkach, w tym na "specjalnosci... alterego jedzonko - palce lizać (2) wystrój to kwestia gustu - dla mnie nieciekawy, ale moża tak ma być w... Krzy$iek siiuper (1) Ja za pierwszym razem oblałam na ieiscie wiec postanowilam wykupic 3 godziny... Olga
Super :) (1) Dobra obsługa, szybki serwis. Polecam ^^ Bochen bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka Zaświadczenie (1) Witam. Otrzymuję rentę rodzinną z ZUSu, który ostatnio przysłał mi pismo,... Nika REWELACJA! ! ! ! ! ! ! ! (1) Zdałam za pierwszym razem.... Uważam to za nie mały sukces, a wszystko... L.M Dobry sklep (1) Spoko sklep, dobra i miła obsługa, przyzwoite ceny i wystarczająco... Bartek optymistycznie (1) Jedyną wadą tego ośrodka jest kiepska reputacja po poprzednim Kierowniku.... driver Wyniki mówią same za siebie (2) W dniu dziesiejszym kolejny z moich znajomych( kursant p.Marcina) zdał... Przemas fajnie (1) zaczelam nie dawno chodzic, lampy super wszegolnosci lozko mr 3 muzyczka... kasia :) (1) bardzo fajnie, naprawde polecam :) anka ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM!!!!!!!!! CO PRAWDA ZA 2 RAZEM ALE SIE LICZY... Marta F. Dr Rafało - Super Fachowiec!!!!!!!!!! (1) Terapia Dr Rafało jest rewelacyjna!!! Byłem już u neurologow, terapeutow i... Wdzięczny pacjent. ZDAŁEM ZA DRUGIM RAZEM (1) Polecam ,,ELKA SCHOOL,, dobre nauczanie skutkuje dobrym wynikiem.Za... Artur GORĄCO POLECAM:)) BO ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM… (2) Niedawno zdałam prawo jazdy i muszę się pochwalić, że za pierwszym razem:)... zadowolona kursantka ja - opinia (1) Chodziłem do tej szkoły i cieszę się, że mam to już za sobą. Zero... ja Wolałem jak był Lider Price. (1) Co prawda wybór był jeszcze mniejszy ale ceny były przystępniejsze i robione... Michał :/ (1) Co odstawiam tam samochód to albo wymienili coś czego nie mieli, albo czegoś... Zawiedziony klient Restauracja (1) Jest ekstra! obsługa jest miła a ceny są okej !!Polecam:) zofija