Polecam dr. Czecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Aby zajść w ciążę leczyłam się ponad dwa lata w Kościerzynie i nic z tego... KAMILA Szcześciarz (1) Jesteśmy wdzięczni za pomoc.... Uratowali już naszego kotka... Biedak z... Daniel Urodziłam śliczną córeczkę Wiktorię (1) Dziękuje z całego serca ordynatorowi Zygmuntowiczowi i wszystkim lekarzom i... Monika
Dobrzy specjaliści, miła obsługa, bydynek klimatyzowany (1) S GODNA POLECENIA RESTAURACJA (1) ODWIEDZIŁEM RESTAUCACJE BARRACUDA 11SIERPNIA I MUSZSE POWIEDZIEĆ ZE MIŁO... MACIEJKA!!!! ODRADZAM-POPROSTU MASAKRA!!!! (1) WITAM!! LUDZIE !!!nie idźcie do tej szkoły!!!! jeździłam tam i ogólnie mogę... wiki polecam (2) małe grupy, niesmowite lektorki (bynajmniej ta ktora ja mialam), naprawde... Martyna Wspaniale (1) Mozna oddac sie w rece tych fachowców. Bylam bardzo zadowolona z porady i... Ela U Pana Andrzeja Przytuły sukces GWARANTOWANY!!! (1) Hurrra!!!!!! ZDAŁAM,:))))jestem najszcześliwszą osobą pod słońcem, bo tylko... Kasia P. super (1) jakosc rewelacyjna jeszcze w zyciu nie mialam zrobionego frechu w 40 min z... iwona ;) (1) Super instrukotrzy! Zdałam (juz jakis czas temu, ale zawsze zapomniałam... Ola nigdy więcej....proponuje wymienic obsługe i zainteresować się (1) napewno więcej mnie tam nie zobaczą,fatalna obsługa przebija... Vanessa Super (1) Jedzenie dobre wystroj sympatyczny, mozna nawet zamowic kareoke wieczor.... magda kupiec A ja wszystkim ją polecę... (1) Kurs teoretyczny zrobiłem w 3 tygodnie, jazdy w 4. Zarówno teoria, jak i... MR Polecam!!!!!! (1) z czystym sumieniem polecam, profesjonalana obsluga, milo, czysto,... niusia Supehr! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się na kurs właśnie w... Martha T. niebo na ziemi (1) wspaniała ekipa i profesjonalna obsługa! Brawo, polecam... Maria Wielka przykrość dla wlaścicieli psow -ostrzegam!!!!!!!!!! (1) Do niedawna byłam wielką fanką tego lokalu. Spotykałyśmy się z... iwona gorgol Pięknie, pięknie... (2) Dziewczyny tu nieźle pucują, ale trzeba przyznać że te wysokie noty są w... Sylwek :) (1) Egzamin zdałam za drugim razem :) co prawda nie robilam kursu w Auto Szkole,... Sonia