sp15 (1) dosyć dobrzze wspominam tą szkole absolwentka Super! (1) Chodze tam od x lat i jest fantastycznie. Obsługa ewelacja - zwłaszcza... Aluchna xyzta - opinia (1) Bylam tam kilkakrotnie i musze powiedziec ze potrawy, które wybrałam bardzo... xyzta
Do obserwatora (1) Fakt, siodła są dla dużych koni, oraz dla jednego konia z małych.Na konie... Tull. Rozczarowanie (2) Kiedy w zeszły piątek przeczytałem w prasie, że w Zielonym Dworze będzie... Jacek Poprostu Świtnie (1) nie mam słów poprostu na 6+ TrineXX SWPS 2 rok (1) SWPS to wspaniała szkoła - oferująca naprawdę wysoki poziom nauczania! Tutaj... Kotongo Najlepsza profesjonalna i emocjonalna szkoła tańca ! (1) Jest dużo dobrych szkół tańca w Tr. ale poza profesjonalizmem bardzo ważna... Bozenka dobra szkola (1) ja lubię tą szkołę :) ktoś :-) NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE !!! :-) (1) Bardzo gorąco polecam!!! Zdałam egzamin za pierwszym razem!!! To nie... Iwona :-) polecam (1) leczy nie tylko ciało ale i duszę! małgoś Popieram w pełni przedmówczynię ! Zamiast 60 minut jeździsz 45-50 ! (2) W pełni popieram moją przedmówczynię. Dokładnie tego samego doświadczyłam... Kasia Mieszane uczucia... (2) zajęcia teoretyczne były ciekawe lecz tragedia chwilami jesli chodzi o... ami Ani - opinia (1) Piękne i klimatyczne miejsce Ani R.E.W.E.L.A.C.J.A (1) Ta szkoła jest świetna. Nie wiem o co chodziło ''lenie'' która ma w swojej... Wojtek ekstra (1) Jestem zachwycona wszystkim. Chodziłam kiedyś na zajecia do innego klubu i... Ania Polecam! (1) w zeszlym roku zrobilam rozeznanie cenowe i ta szkola wypadla najlepiej w... magda autodestrukcja - opinia (1) Nauczyciele w porządku. Budynek - ostatnio wyremontowano drugie piętro i... autodestrukcja Mam prawko :) (1) Serdzecznie dziękuję Panu Leszkowi za wszystkie cenne rady, profesjonalizm... Iza B w koncu zmiany (1) każdy ma inne odczucia i wrażenia. Moje nie są najlepsze co do warunków w... mama