nigdy wiecej (1) przez ponad rok chodzilem z psem do nich i co 3 miesiace powtarzaly sie te... gajowy.g konkretnie i spokojnie (1) Z Pani doktor jestem bardzo zadowolona , konkretna rzeczowa osoba... asia Wspanialy salon i rewelacyjny relaks (1) Mialam niewatpliwa przyjemnosc byc klientka salonu, juz na wstepie bardzo... Kasia Mrowka
:) Wreszcie !! Takiego miejsca w Sopocie brakowało! (1) Pub ma swój klimat! Obsługa.... barmani nie Tylko robią drinki (na... Zizu super sa tam dwa konie (1) apollo i migdal no moze jeszcze permona ja =) (1) szkoła jak i nauczyciele są spoko, 3 lata w tej szkole wspominam... Struś Po prostu przychodnia (1) Chodzę do tej przychodni bo po prostu mam najbliżej. Ciężko też ocenić... ML Andy - opinia (1) Reklamacje są tragiczne. Czas reklamacji - nawet miesiąc czasu. Mimo, iż... Andy J ĘZYKI (1) JAK ZROZUMIALAM Z OPISÓW NA PEDAGOGICE OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ SĄ DWA... ASIA lacka - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis... lacka pacjętka (1) Jestem bardzo zadowolona z toku leczenia pana doktora. Elzbieta bardzo dobrze uczy! (1) Niech Pan sam sobie stanie na środku placu,najlepiej jak jeszcze wieje... Ania SZYBKO I SOLIDNIE (1) Bardzo dobre podejście do klientów, które wymaga od potencjalnych... Beata oleśka - opinia (1) usługi medyczne świadczone są na dość wysokim pozimie czego nie można... oleśka PAN ANDRZEJ JEST NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM!!!!!! (1) Uczyłam się jazdy w PZM-ocie na Pomorskiej. Oczywiście z Panem Andrzejem S.... BABA JAGA Jestem zadowolona (1) Studiowalam na uniwersytecie,gdzie panie w dziekanacie byly niemile,ceny... ella Strach się bać (1) W tym szpitalu jest pomieszanie z poplątaniem. Ludzie, którzy mają depresję... Oburzona ZIELONY STOK (1) osiedle w budowie od 2 lat! zarząd czaruje członków spółdzielni kolejnymi... malami koksik - opinia (1) byłem 3 lata ... uczyółem się tylko tego co wymagali i 91 pkt z testów... koksik POLECAM (1) Moja ocena gabinetu bardzo dobra, widoczny profesjonalizm i doświadczenie... Dorota