dobry lekarz (1) bardzo mile podejscie trafne diagnozy widoczne zamolowanie do zwierzat pełen... Elżbieta *** - opinia (2) jeżeli chodzi o pana Grzegorza, zajęcia z Nim są super!! i tu gorąco... *** dr trawiński (1) rewelacyjny lekarz,troskliwy,delikatny i co najważniejsze zainteresowany... m
Bardzo dbają o kienta ! (1) Obsługa jest bardzo miła, zawsze współpracują nie stwarzają żadnych... klientka beznadziejny bank (1) obsługa tego banku jest beznadziejna, pracownice chodza z kwaśnymi minami,... klientka Gorąco polecam (1) Wszystko gra i buczy. Mnóstwo sprzętu, zamawianie, wybór rowerkow, pełen... Filip PAN ADRIAN TO NAPRAWDĘ TALENT W SWOJEJ DZIEDZINIE (1) Pozdrawiam Pana Adriana i chce powiedzieć , że ten chłopak ma nieprzeciętny... EWELINA Anna Michałowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona że odkryłam to miejsce.Jedzenie... Anna Michałowska cena (1) Owszem tak cena zalozenia kolczyka w języku i brwi to koszt 100zlCena... ewa rewelacyjny nowy salon kosmetyczny (1) Informację o salonie znalazłam w internecie. Szukałam salonu z maszynami do... Krystyna Rewelacja (1) Kolejny raz odwiedziłam salon i musze powiedzieć, że nowa, odmłodzona... bela Szkolenie (1) Szkolenie teoretyczne ok ale praktyczne oceniam na mierne . Osrodek z PRl -... ja SUPER (1) Witam, Poraz piewrszy odwiedziłam ten przepiękny salon i naprawde nie żałuję... Sabina :) (1) Zgadzam sie, z wizyty na wizyte coraz lepiej:) no i obsluga rowniez miła.... karolina Polecam (1) Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie wytłumaczą. Ja jestem zadowolona z... Motylek Krzysia - opinia (1) Chodzę na Spójnię już z 10 lat i poprostu nie wyobrażam sobie ćwiczeń w... Krzysia serwis i zakupy (1) zawyczaj nie zamieszczam opinii na forach ale tym rezem zrobię wyjatek,... kymco :) MIŁE MIEJSCE (1) Miła i spokojna enklawa na ruchliwej ulicy Dmowskiego. Polecam placek po... Anka Zadowolona - opinia (1) Pełen profesjonalizm, na zadawane pytania zawsze fachowa odpowiedz ,... Zadowolona Jak chcesz zdać prawo jazdy to tylko w LOKu (2) Każdy ma problemy ze zdaniem prawka. Ja pomimoże nie miałam nigdy samochodu... Ewelineczka