Bardzo przeciętnie... (1) Szukając ośrodka wybrałam ten, który zapewniał auta takie same jak na... Kursantka Polecam :-) (1) Bardzo fajna kawiarenka....bylam tam ostatnio ze znajomymi i co nas milo... emilka Dobry Salon (1) Naprawdę dobry salon, jeszcze przed umyciem włosów fryzjer omawia z klientem... Fionca
lukasz-pacjent - opinia (1) pani doktor komorowska to b. przesympatyczna osoba, na ktora mozna liczyc w... lukasz-pacjent ..hmmm.. (1) niby to wszystko fajnie wygląda, ale jakoś jest już znane, ktoś się chyba... podróżnik Gorąco polecam (1) Nowo otwary salon urody w dogodnej lokalizacji. Przyjemny wystrój,... Madzia Mniam Mniam :-) (1) Bardzo przyjemnie i miło Fajne promocje ARTUR po odbiorze hynka (2) osiedle nabiera rumiencow bardzo mnie to cieszy, wszyscy wiemy ze inwestor... monia ok ;) (1) Posadam firme transportową , doradzono mi bardzo fachowo przy wyboze oleju... MEGATON pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja Super klubik!! (1) Wszystko jak nalezy. Poczawszy od rozgrzewki, skonczywszy na prysznicu:) Na... Paweł Z wyrazami wdzięczności. (2) Na kurs prawa jazdy poszłam do pierwszego ośrodka jaki sie... Olci@ Delta plus na PLUS ;) (1) jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć a przy tym naprawdę dobrze spędzić czas... Grocik polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman Odpowiedż dla " Uwe' (1) Jeżeli ktoś chce zrezygnować, to zawsze zwracamy pieniążki za... Andrzej Pijanowski prezesowa to porażka (1) największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia... mieszkanka osowy Polecam! (1) Kursy w OSK Autostrada są naprawdę godne polecenia. Profesjonalnie... Tomek Omijać z daleka! (1) Zawyżone ceny usług byłbym w stanie pominąć milczeniem - to czego nie mogę... Michał q - opinia (1) polecam dr. Kaminskiego,czlowiek z niesamowitym sercem dla zwierzat. q Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo