moj serwis :-) (1) Serwis po prostu wypas. Zawsze moge liczyc na to, ze rower bedzie zrobiony i... Peter (SopotKillers.pl) Kasia z Gdyni - opinia (1) Wspaniala atmosfera, przemila obsluga no i oczywiscie przepyszne jedzonko.... Kasia z Gdyni polecam (1) Dziecko w przedszkolu ma bardzo dobrą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z... mama
powiedzcie mi (1) jak jest w tej szkole ;> bo dostałam się to XV do klasy 1 e :P i proszę... Yennefer . (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. Bardzo dobre jedzenie i obsługa!!! (1) Gosia Knajpeczka dla jednodniowego turysty (1) Restauracja kieruje się zasadą ,,Za jedną cenę, jedz ile chcesz; pij piwa... Tomstar niestety duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy i ostatni byłam gościem tej , jakże robiącej znakomite... monika szczerze polecam (1) Jestem klientką już od paru lat i bardzo sobie chwalę! Szczególnie polecam... Annika suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio Super (1) Świenty lokal, duży przestronny. Naprawde za 15 zł można sie najeść!! i jest... gorgo Dr Z. Trawiński (1) To bardzo dobry lekarz, świetnie prowadzi ciążę, poświęca dużo czasu... beata Permanentny makijaż (1) Podzielam opinię pani ,która wyzej napisala o makijażu na stałe.... Irena super (2) firma jest bardzo dobra.........nie narzekam...........kazdej firmie... waski porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient remont sutereny w Sopocie (1) Firma may\'o remontowała dla mnie lokal w Sopocie. Przed ostatnim etapem... Ł. Fruczek gogi - opinia (1) bardzo podoba mi sie otoczenie przedszkola nr 1 . Jest zdbane i przyjazne... gogi Szkoda (1) tylko, że nie prowadzi ciąż. Leczyłam się u niego 10lat a w najważniejszym... Kalina Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek