Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia super;) polecam (1) To,co wyczarowała dzisiaj z moich włosów p.Karina to istne cudo;)))))... Papużka
Beznadzieja (1) Jak w temacie.... Nic dobrego nie można powiedzieć na ich temat. Mimo że... PM Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Średnio (1) Jeśli chodzi o bilard to klub taki sobie. Spark Najlepszy sprzęt do gry... (1) ... ale mogliby pomyśleć o jakiejś wykładzinie, byłoby o wiele lepiej. Spark Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys Drogo :/ (1) 50 zł za zaplecenie jednego koła.. i to z części które by sie u nich kupiło.... sssnaky MK BIKE RLZ (1) Nic dodać nic ująć... szynyszyl Szkoda słów... (1) U buga kupiłem rower Unibika "Mission". Sam rower bomba i polecam firme ale... szynyszyl POLECAM (1) Profesjonalnie, przesympatycznie, jakość usług naprawdę na najwyższym... ola nie polecam (1) nie polecam. nie za czysto. lokal przesiąknięty wyziewami z kuchni i dymem... ella Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o DLA MNIE OK-BEZ NACIAGANIA I MĘDRKOWANIA (1) NIE MAM NAJMNIEJSZYCH ZASTRZEZAN NAPEWNO POJADE JESZCZE RAZ JAK BEDE MIAL... MARASSSSSSSS Tylko Wiesia lub p.Bogna (2) jesli chodzi o kamila, przyznaje opini nizej pokazałam na foto co chce a on... Monika Oceniać sprawiedliwie (1) Witam, a moze tak oceniając serwis nie obrażać przy tym pracowników... Anulka56 zawsze się jest zadowolonym (1) Chodzę do tego zakładu już 5 lat! Ja sie czeszę u Beatki, która jest... Malunia