Fajna knajpka (1) Ciekawa restauracja , piękna sala , obsluga miła.Wszystko ok kasia Bardzo polecam!!! (2) Firma bardzo przyjazna klientowe. Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w... Adam M. Najlepsza szkoła w Trojmieście! (1) Gorące podziękowania za fachowe przygotowanie do egzaminu. Cierpliwość,... Zofia
coraz LEPIEJ (1) Również jestem klientem od kilku lat \"Auto-Master\".Wszedłem na tą strone... Gdynianin GORĄCO POLECAM (1) Wprawdzie zdałem za drugim razem ale i tak jak na Gdańsk to dobry... MIREK NIE POLECAM (1) Pan Kamieniec uważa, że może sobie pozwolić na pomiatanie pacjentem... lajfi Fajne Barmanki (1) W Kafe Delfin sa bardzo sympatyczne i ladne barmanki.Szczegolnie jedna... zadki klient Polecam! (1) Polecam ,bardzo dobra lecznica.Profesjonalne podejscie do zwierzat i... Ola BRAWO DLA KLUBU ! (1) Chodzę do klubu od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Panuje tu wyjątkowy... kaśka Opinia moja i mojej dziewczyny (1) Po części zgodzę się z przedmówczynią....Szef to jakiś amator.Tylko obsługa... Daniel i Madzia NIESTETY BEZNADZIEJA (1) Piszę w nagłówku "niestety", ponieważ już się cieszyłem że w tym sklepie... Arecki007 ok (2) awarie zdarzaja sie wszedzie, najwazniejsze ze nie sa dlugotrwale. bardzo... bodzia9 SUPER BEZSTRESOWA NAUKA (1) Naprawde gorąco zachęcam was do skorzystania z usług tej firmy.Korzystne... Tomek mega spoko :) (1) pozdrawiam moja ulubiona pania w czerwonych wlosach :P Michal gośka - opinia (1) Troszke drogo. Poza tym trzeba uwazać, jak się robi paznokcie. Lakier... gośka m. - opinia (1) Myślałam, że opinie w internecie są troche 'naciągnięte', ale myliłam się.... m. Naciagacz i oszust (1) Naciagacz i oszust ! radek aaaaaaaaaaaa - opinia (1) a ja bardzo lubię to miejsce. zdecydowanie najlepsze drinki w Sopocie. Ceny... aaaaaaaaaaaa Dziękuję za wszystko ;* (1) Ta szkoła jest zarąbista! Znacznie lepsza od tych do których chodziłam!... Zawsze pamiętająca ;* Pozdrowienia z Angli (1) Pozdrowienia dla calej zalogi Restauracji Kresowa i dla szefostwa przesyla... Dawid