szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. Mistrzostwo Świata :) (1) Genialni ludzie i przecudna atmosfera. Nigdy nie sądziłem że taniec tak mnie... Pit kroki (1) Wystepowal problem z przeciekami oleju w moim stilo 1,9 JTD. Stwierdzono... kroki
GORACO POLECAM!!!!! (1) Bardzo dobre jedzenie! Szczególnie gorąco polecam halibuta z kozim serem,a... Melania uwaga na Pawła (1) Normalnie chodziłam do tomka lae wyjechał :/ ale jest tam Adrian ktory... papppaula Zdecydowanie polecam (1) Kelner uprzejmy, służy radą. Jedzenie świetne, pięknie podane, ogromne... Ewa Godziny otwarcia... (1) Naszych Klientów zapraszamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18.00. W... Serwis Zdunek zadowolona kursantka (1) odbylam kurs stylizacji paznokci w Bella, jestem bardzo zadowolona z poziomu... bratka Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO dno (1) Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i... Miki Solarium z duszą (1) Małe solarium ale z wielką duszą. Mile mnie zaskoczyło. Poleciła mi je... Patrycja Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika Swietni fachowcy, życzliwi ludzie (1) Zawsze frontem do klienta, szybko, sprawnie, fachowo a przy tym z dobrym... Grazyna Szkudlinska nareszcie normalny lekarz (1) polecam Kasia Przepyszota :D (1) Serdecznie polecam to miejsce. Naleśniki są bardzo smaczne a wystrój... Owieczka POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI OCENA PIZZERI (1) JAKO PRAWIE STAŁA KLIENTKA STWIERDZAM ŻE JESZCZE PONAD ROK TEMU JEDZENIE... IWONAM Miła atmosfera (1) Bardzo podoba mi się że na Spójni panuje miła atmosfera. Instruktorzy są... klientka POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalizm na każdym kroku, szybka, konkretna... Robi @ (1) W 3 jest wielu fajnych nauczycieli. Niektórzy na głowie stają aby w jak... lol