Beznadziejna szkoła... (1) ... w 100% masz rację. Chodzimy w kurtkach, boimy się chodzić do szkoły... no comment pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska
Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) NIe ukrywam, że stało się to za przyczyną OSK "Autostrada". Kurs przebiegał... Ewa Triszia - opinia (1) Miałam obawy. Wybrałam tak chwalonego Pana Kamila. Nie zawiodłam się. Bardzo... Triszia Cudo (1) Świetna szkola Skrzyp Murad - opinia (1) Ta szkoła jest mega. Najlepsi są nauczyciele i towarzystwo. Chodzę do niej... Murad sezon tuż, tuż .... (1) chodże do Klippra co tydzien swietna atmosfera , jedzenie bardzo smaczne... Ado Oya - opinia (1) Dwie wizyty i dwa czaderskie tatuaze! Az chce sie wracac.. Polecam :) Oya POPROSTU NAJ :) (2) Poprostu NAJ SU-naj!!! Januszku chciałam wysmarować ci parę niepochlebnych... MAGDALENKA Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko przecietnie (1) arek jacek (1) To jest to i niech nikomu nie przyjdzie do głowy zamknąć tego klubu... JACEK Pedagogika resocjalizacyjna (1) Witam, na początek pozdrawiam wszystkich studentow, szczególnie grupa A, II... :) lol (1) super a nauczyciele sa cool oprocz dwoch lool jest elegancko...;) (1) no bo jest elegancko;) majkel Pacjent - opinia (1) Tragedia, nie polecam! Pacjent PO CO PODALI NUMER TEL ??????? (1) PARANOJA!!!!! na ich stronie podany jest numer tel, niestety pan nie... kasia